Lidl Sverige

Bäst butiksbakat bröd hos Lidl Sverige

Dela

Svenska konsumenter tycker att Lidl Sverige är den bästa dagligvarukedjan när det gäller butiksbakat bröd. Det framgår av en nybakad undersökning som Novus genomfört där nästan 3 600 svenskar har tillfrågats om hur de ser på de olika dagligvarukedjornas erbjudande inom butiksbakat bröd.

Novus har på uppdrag av Lidl Sverige tillfrågat svenska konsumenter vilken av de stora dagligvarukedjorna som har bäst kvalitet och pris på butiksbakade bakverk. Lidl Sverige får de högsta betygen i undersökningen.

Topp 5 – Butiksbakat Bakverk - pris vs kvalitet:*

Dagligvarukedja       Pris och Kvalitet                      Index

                                      Totalbetyg                                 Pris och kvalitet

  1. Lidl                               4,02                                            75,5
  2. Citygross                    3,96                                            73,9
  3. Coop Stora                 3,93                                            73,1
  4. ICA Maxi                     3,92                                            73,0
  5. ICA Kvantum             3,82                                            70,5

– Att åtta av tio konsumenter tycker att vårt butiksbakade bröd och bakverk har en hög kvalitet är ett fint kvitto. Att våra kunder varje dag, flera gånger om dagen, får mötas av doften av nybakat bröd i våra butiker tycker vi är en självklarhet. Vi är stolta över vårt utbud av färskt bröd som bakas i butiken, säger Robert Stekovic, marknads- och inköpsdirektör på Lidl Sverige.

* Novus genomförde en undersökning på uppdrag av Lidl Sverige 6 – 13 mars. Under undersökningen genomfördes 3 592 intervjuer.

Kontakter

Om oss

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl och WWF inleder ett ambitiöst internationellt partnerskap27.6.2024 10:00:00 CEST | Pressmeddelande

Lidl, en av de största dagligvarukedjorna i Europa, och WWF, en av världens största oberoende naturvårdsorganisationer, ingår ett nytt femårigt internationellt och strategiskt partnerskap verksamt i 31 Lidl-länder. Detta långsiktiga samarbete med WWF kommer att fokusera på hela Lidls värdekedja och därigenom bidra till att möta vår tids globala miljömässiga utmaningar, säkerställa att fler hushåll har tillgång till mer hållbara val och uppmuntra affärsmodeller som fungerar i samklang med naturen och inom planetära gränser.

Växte snabbare än branschen för sjunde året i rad - Lidl Sverige ökade omsättning med 1,9 miljarder kronor18.6.2024 07:15:00 CEST | Pressmeddelande

Lidl Sveriges bokslut för förra verksamhetsåret, 1 mars 2023 - 29 februari 2024, är nu klart. Lidl fortsätter växa snabbare än marknaden och nettoomsättningen ökade med 1,9 miljarder kronor, från 16,7 miljarder till 18,6 miljarder - en ökning med över 11 procent. Under de senaste två åren har Lidl Sverige vuxit med mer än 30 procent, jämfört med marknaden som vuxit med 13,2 procent.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye