Ving Sverige AB

4th of July - New York i topp när Vings gäster bokar USA-resor

Dela

I veckan firas amerikanska självständighetsdagen, 4th of July. USA har länge varit ett populärt resmål bland Vings resenärer med framför allt Florida, med sina många resmål, som ohotad etta men på senare år reser också allt fler till New York, Hawaii och Kalifornien. Sedan 29 april klimatkompenserar Ving för alla flygresor, oavsett flygbolag och vart man reser.

New York Fotograf: Nichols Pitt
New York Fotograf: Nichols Pitt

De senaste fem åren har Ving sett en ökning på närmare 25 procent i USA-bokningarna.

USA kan erbjuda alla typer av resor, från äventyrsresor till storstadsresor, sol- och badresmål, restauranger, kultur, nattliv eller nöjesparker som Disney World. Det är lätt att ta sig runt i USA både med och utan barn, dessutom känner vi oss hemma med både språket och kulturen, jag tror att det är detta som lockar många att resa dit någon gång i livet, säger Fredrik Henriksson, kommunikationschef Ving.

Topp 10 - hit reser flest av Vings kunder när de besöker USA:

  1. New York City (New York)
  2. Miami Beach (Florida)
  3. Orlando (Florida)
  4. Fort Lauderdale (Florida)
  5. Las Vegas (Nevada)
  6. Hawaii
  7. Los Angeles (Kalifornien)
  8. Clearwater Beach (Florida)
  9. San Francisco (Kalifornien)
  10. Fort Myers (Florida)

Ving har ett stort utbud av resmål i USA, allt från storstadsemester i New York, Washington och Chicago till sol- och baddestinationer som Miami Beach, Fort Lauderdale, Clearwater Beach och till den kanske största lekparken i världen, Disney World, vilken främst lockar barnfamiljer. Men många barnfamiljer tar även barnen med sig till New York. Till USA reser också många kryssningsresenärer där några dagar till havs kombineras med New York, Florida eller Hawaii.

Läs mer om Vings program i USA >>>

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta:
Fredrik Henriksson, kommunikationschef Thomas Cook Northern Europe, tel 0709-513124, fredrik.henriksson@thomascook.se

Kontakter

Fredrik HenrikssonKommunikationschef Thomas Cook Northern Europe/Ving

08-55513124

Bilder

New York Fotograf: Nichols Pitt
New York Fotograf: Nichols Pitt
Ladda ned bild
Fort Lauderdale Fotograf: Nicholas Pitt
Fort Lauderdale Fotograf: Nicholas Pitt
Ladda ned bild

Om

Ving Sverige AB
Ving Sverige AB
Rålambsvägen 17
10520 Stockholm

https://www.ving.se/

Ving är Sveriges ledande researrangör med resor till knappt 400 resmål i cirka 60 länder. Ving arrangerar charterresor, flexibla paketresor med reguljärflyg och säljer även enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar till den som vill resa på egen hand. Resorna säljs via internet, telefon och i utvalda resebyråer över hela landet.

Ving ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB och har cirka 700 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på London-börsen.

 

Följ Ving Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Ving Sverige AB

7 av 10 höstlovsresor bokade hos Ving11.9.2019 09:56:51 CESTPressmeddelande

Sommarlovet har knappt avslutats innan många börjar blicka framåt mot nästa ledighet – höstlovet. Ving erbjuder över 60 olika charteravgångar från 13 flygplatser i anslutning till höstlovet och i år förväntas omkring 13 000 svenskar att resa iväg med Ving under vecka 44. Redan nu är drygt 70 procent av charterresorna bokade, vilket är i linje med fjolårets bokningsläge. Men platserna går åt snabbt.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum