Dr. Oetker

91% gör det någon gång... Vi avslöjar svenskarnas baktankar!

Dela

Är det en trend att vi bakar mer än någonsin och finns det verkligen trender inom bakning? Varför bakar vi? Vilka är våra favoritrecept? Dr. Oetker har undersökt dessa frågor och många fler i en stor studie om bakning - Bakrapporten!

Vad finns det för trender inom bakning? Finns det verkligen trender?

Vilka är våra favoritrecept, vad vill vi bjuda på och vad gillar vi mest?

Varför bakar vi och med vem eller vilka?

Dekorerar vi bara för att bakverket ska se kul ut?

Alla dessa frågor och många fler har Dr. Oetker undersökt i en stor studie om bakning - Bakrapporten.

Vi ser här att 91% av svenskarna bakar någon gång per år, vilket befäster att bakning är en väldigt viktig del av våra liv! Bakning innebär glädje och är helt klart ett stort intresse för många.

Ladda ner Bakrapporten och ta del av alla spännande insikter!

Nyckelord

Kontakter

Anna Hedlund
anna.hedlund@oetker.com
Fredrik Gahm
fredrik.gahm@oetker.com

Bilder

Dokument

Om

Dr. Oetker
Åvägen 40
41251 Göteborg

http://oetker.se

Allt började med bakpulver.

I Bielefeld, Tyskland i slutet av 1800-talet, utvecklade apotekaren Dr. August Oetker ett bakpulver som gjorde bakverken extra höga och luftiga och som garanterade ett perfekt resultat varje gång. Dr. Oetker har sedan utvidgat sortimentet och har idag en rad olika produkter på livsmedelsmarknaden.

Följ Dr. Oetker

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.