Linköping City Airport

Fler grupp- och paketresor från Linköping City Airport!

Dela
De populära skidresorna till Andorra återkommer för tredje året i rad med direktflyg från Linköping City Airport.
De populära skidresorna till Andorra återkommer för tredje året i rad med direktflyg från Linköping City Airport.

Nu kan man inte bara flyga reguljärt med KLM från Linköping City Airport. Antalet grupp- och paketresor som arrangeras av de regionala resebyråerna ökar kraftigt.

Bland nyheterna i år och 2018 finns Tanzania och Zanzibar (Anderson's African Adventures), Sydafrika (ReseCity), Grillresa till södra Frankrike (France & Scotland Tours), Skidresa till Chamonix (Lingmerths Resebyrå), Adriatiska kusten med Venedig (Resecenter), Medelhavskryssningar (Resecenter) och skidresor till Andorra (Quality Travel) för att nämna några.

"Det är väldigt roligt att det nu finns så många möjligheter att åka med grupp- och paketresor från Linköping City Airport. Antalet resor har ökat kraftigt under året och vi vet att mer är på gång" säger Camilla Lejon, VD på Linköping City Airport AB.

Kontakter

Bilder

De populära skidresorna till Andorra återkommer för tredje året i rad med direktflyg från Linköping City Airport.
De populära skidresorna till Andorra återkommer för tredje året i rad med direktflyg från Linköping City Airport.
Ladda ned bild

Om

Linköping City Airport
Linköping City Airport
Åkerbogatan 20
582 54 Linköping

http://www.linkopingcityairport.se

Linköping City Airport är en internationell cityflygplats. Med upp till tre avgångar per dag med KLM når du världen smidigt och enkelt via storflygplatsen Schiphol i Amsterdam.

Med en service i världsklass, en trivsam business lounge och parkering 100 meter från terminalen börjar din resa på bästa sätt!

Följ Linköping City Airport

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköping City Airport

KLM återupptar direktflyg från Linköping till Amsterdam!16.7.2020 08:04:25 CEST | Pressmeddelande

Den 3 augusti återupptar KLM Royal Dutch Airlines direktlinjen mellan Linköping och Amsterdam. I takt med att världen öppnar upp och efterfrågan ökar anpassar KLM sin kapacitet. Sommaren 2020 kommer närmare 80 % av KLM destinationerna finnas tillgängliga igen. “Vi ser tydligt att intresset för att resa ökar, både för privatpersoner och affärsresenärer, och vi hoppas att alla våra trogna kunder från Östergötland med omnejd uppskattar att kunna flyga direkt från Linköping igen. För oss är det viktigt att finnas där för våra kunder och att kunna erbjuda en säker och hållbar resa, säger Martin Kotte, Sales Manager Air France KLM, Sverige”. KLM kommer inledningsvis trafikera linjen med en sen eftermiddagsavgång fem dagar i veckan: måndag, torsdag, fredag, lördag och söndag. KLM har framgångsrikt trafikerat Linköping-Amsterdam i över 10 år med upp till 3 avgångar per dag. ”Vi är oerhört glada att återigen välkomna KLM till Linköping och vår region. Vi märker en ökad efterfrågan på flygstolar

Rekordökning för KLM på Linköping City Airport under maj!12.6.2019 08:01:00 CEST | Pressmeddelande

Rekordökning för KLM på Linköping City Airport i maj! Maj blev den tredje bästa månaden någonsin för KLM på Linköping City Airport. Antalet passagerare steg med närmare 1 000 st. jämfört med samma månad 2018. Den stora majoriteten av resenärer som nyttjar flygplatsen reser i affärer och under en vecka flyger man i genomsnitt till över 150 destinationer via Schiphol i Amsterdam. ”Vi är en region med både stora internationella företag och många medelstora och mindre företag som verkar i hela världen, bra kommunikationer är då livsviktigt för dem. Med upp till tre dagliga avgångar till en av Europas bästa knutpunkter är vi unika bland de regionala flygplatserna i Sverige. När semesterperioden närmar sig så kommer privatresenärerna som har upptäckt smidigheten med att flyga från sin egen flygplats” säger Camilla Lejon, VD på Linköping City Airport. Air France KLM är enligt Dow Jones Sustainability Index ett av det mest hållbara flygbolagen i världen de senaste 14 åren. I veckan meddelade o

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum