Skillio Sweden AB

AB Solom väljer Uska som leverantör av kompetenta undersköterskor

Dela

Uska har tecknat ett avtal med Solom avseende rekrytering av undersköterskor inom äldreomsorg, vuxna med funktionsvariation samt barn och unga med funktionsvariation. Avtalet avser alla Soloms enheter. Avtalet löper över ett år.

AB SOLOM är Sollentuna Kommuns eget vård- och omsorgsföretag. Solom verkar inom tre tjänsteområden – äldreomsorg, vuxna med funktionsvariation samt barn och unga med funktionsvariation och de har verksamheter på mer än 40 adresser runt om i Sollentuna kommun och driver allt ifrån seniorverksamhet, personlig assistans och hemtjänst till daglig verksamhet och boenden av olika slag; t ex äldreboende och LSS-boende.

Vi är stolta och glada för att få förtroendet att hjälpa Solom att hitta undersköterskor som både vill jobba på, har rätt erfarenhet och passar för att jobba på deras olika verksamheter, säger Erik Wennhall VD på Uska.

Uska är Sveriges största matchningsplattform för arbetsgivare, undersköterskor, vårdbiträden och personliga assistenter. Vi matchar rätt kandidat med rätt arbetsplats med drivkraften att göra vård och omsorg bättre. För alla. Eftersom vi, precis som våra kunder, brinner för kvalitativ vård under rätt förutsättningar.

Tillsammans med våra kunder skapar vi förutsättningar för rätt kompetensförsörjning inom vård och omsorg samt ser till att medarbetare matchas med rätt jobb utifrån efterfrågade kunskaper, erfarenheter och önskemål.

Nyckelord

Om

Skillio Sweden AB
World Trade Center, Uppgång E, Plan 5, Kungsbron 1
111 22 Stockholm

0771-66 55 60https://uska.se/

Följ Skillio Sweden AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Skillio Sweden AB

Kvalita väljer Uska för leverans av hemtjänst medarbetare11.6.2019 16:45:48 CESTPressmeddelande

Kvalita är ett familjeföretag med mänskliga värderingar och med fokus på att lära känna sina brukare och kunder som personer. Deras mål är att göra sina kunder och medarbetare nöjdare än någonsin. För dem är det självklart att alla ska ha rätten att arbeta, umgås med vänner och familj, utöva aktiviteter, vara förälder eller helt enkelt sova tryggt om natten. Vi på Uska står helt bakom deras värderingar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum