Svenska Basketbollförbundet

Ackreditering öppen till Sverige-Turkiet i Globen

Dela

Med tre månader kvar till EM-kvalmatchen Sverige-Turkiet i Ericsson Globe 24 februari är det stort tryck både på publiksidan och bland media. Därför öppnar vi redan nu upp ackrediteringen till matchen, så alla mediarepresentanter är välkomna att ansöka om ackreditering.

Herrlandslaget inleder EM-kvalet i februari och har Turkiet, Kroatien och Nederländerna i sin grupp. De tre bästa går vidare till EuroBasket 2021. Den 24 februari kommer Turkiet till Stockholm, och matchen spelas i Ericsson Globe - vilket blir en unik idrottshändelse.

Matchen mot Turkiet blir den första matchen någonsin ett svenskt basketlandslag spelar i Ericsson Globe. Biljetterna släpps den 9 december.

Ackrediteringsansökan
För att ackreditera sig till EM-kvalmatchen Sverige-Turiket måste alla mediarepresentanter (journalister, fotografer m.m.) använda vårt ansökningsformulär.

Du hittar formuläret här: http://bit.ly/Ackreditering-SVETUR24FEB

Här fyller ni i era kontaktuppgifter, roll och arbetsplats.
En ansökan innebär inte automatiskt att ni har ackreditering till dem aktuella matchen. Vi kommer att kontakta er innan 24 februari med information om er ackrediteringsansökan är godkänd eller ej.

Ansökningstid
Ackrediteringsformuläret är öppet från och med idag (25 november) och stänger fredagen 21 februari.

Kontakt
För frågor och mer information, kontakta Robin Svensson, pressansvarig seniorlandslagen, på robin.svensson@basket.se.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Svenska Basketbollförbundet
Svenska Basketbollförbundet
Besöksadress Skansbrogatan 7
Stockholm

http://www.basket.se

Svenska Basketbollförbundet, som bildades 1952, har i uppgift att leda utvecklingen av basket i Sverige. Prioriterade områden är tävling, utveckling/utbildning och landslagsverksamheten. Vi vill vara Sveriges mest tillgängliga nationalsport.

Följ Svenska Basketbollförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Basketbollförbundet

Svensk Basket växer – ökning med 13%5.6.2020 14:51:21 CESTPressmeddelande

Antalet registrerade basketspelare i Sverige växte med 13% det senaste året. Siffran bekräftar den ökande popularitetstrend som basketen sett i olika undersökningar, tittarsiffror och publiktillströmning på landskamperna. – Att vi blir fler basketspelare är det viktigaste strategiska målet vi har så dessa siffror är oerhört glädjande, säger generalsekreterare Johan Stark. Idag finns 35 198 licensierade eller registrerade basketspelare i Sverige.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum