Western Digital Corporation

Acronis väljer Western Digital för global lagringsinfrastruktur


Dela

Lagringsplattformen Ultrastar förbättrar tillförlitligheten och tillgodoser globala kapacitetsbehov

LONDON - 19 mars, 2020 - idag meddelade Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) att det världsledande cybersäkerhetsföretaget Acronis väljer lagringsplattformarna Ultrastar® Data60 och Ultrastar Data102 hybrid för att effektivt och kostnadseffektivt möta kapacitetskrav och stödja företagets långsiktiga expansionsplaner. Acronis använder teknikpartnern DIAWAY OÜ för att utforma en skalbar arkitektur som kan distribueras över dess 14 globala datacenter och DIAWAY OÜ har, i sin tur, valt att samarbeta med Western Digital.

För att hålla jämna steg med ständigt växande datakrav krävde Acronis en kostnadseffektiv lagringslösning som levererar tillförlitlighet och dataskydd.

Den största delen av Acronis globala lagringsinfrastruktur har nu uppgraderats till Western Digitals Ultrastar-plattformar. Deras globala miljö uppgår nu till mer än 220 petabytes (PB) kapacitet och fortsätter att växa. Genom att investera i Western Digitals Ultrastarplattformar har Acronis minskat kostnaden för sina lagringsköp och driftskostnader samt förenklat hanteringen av deras enorma, globala lagring. Att ha en standardiserad global lagringsarkitektur hos Western Digital gör också att kapacitetsplaneringen blir mycket lättare samt att kostnaderna blir mer förutsägbara.

Alex Beyk, global teknisk chef på Acronis säger: ”Som företag beror vår tillväxt på förmågan att erbjuda kunder effektiva och tillförlitliga cybersäkerhetslösningar till ett överkomligt pris. Med DIAWAY har vi en integrator som verkligen förstår våra behov och med Western Digital får vi en lagringslösning som vi kan lita på, med en total ägandekostnad som inte kunde matchas av andra lagringsleverantörer. Att standardisera Ultrastar-plattformarna för vår globala lagringsinfrastruktur var ett enkelt beslut att fatta. ”

Ultrastar Data60 och Data102 är högdensitets och högkapacitets 12 Gb / s SAS JBOD:er som kan konfigureras med upp till 60 respektive 102 hårddiskar (HDD), varav så många som 24 av dessa enheter är konfigurerbara till SSD:er i en kompakt 4U-formfaktor, med upp till 900 TB och 1,5PB råkapacitet1. Dessa hybrid-lagringsplattformar är extremt täta JBOD:er som gör det möjligt att specificera HDD- och SSD-kombinationer för balansering av kapacitet, prestanda och kostnad. Båda dessa är nyckelelement i nästa generations disaggregerade lagring och för mjukvarudefinierade lagringssystem (SDS).

Tack vare Western Digitals unika system-på-kisel-kompetens ger Ultrastar Data-plattformarna den långsiktiga tillförlitligheten som Acronis kunder kräver. De inkluderar innovativa funktioner som IsoVibe ™ vibrationsisolerings-teknologi, som upprätthåller jämn prestanda under tung arbetsbelastning, och ArcticFlow ™ kylningsteknologi, vilket ger en effektiv kylning som förbättrar enheters driftsäkerhet.

"Vi gör allt för att förse våra kunder med fantastiska produkter och tjänster, och vi arbetar lika hårt för att se till att de väljer de mest lämpliga lösningarna som passar deras behov," sa Alexander Ragel, chef för DIAWAY OÜ. ”Western Digital har åtagit sig att tillhandahålla modulära och effektiva plattformar som vi använder när vi bygger miljöer med multipetabyte för våra kunder. Vi tror att Western Digital är en perfekt match för Acronis. ”

Nigel Edwards, vice verkställande direktör för försäljning för Western Digital EMEAI: ”Vi är glada över att Acronis har standardiserat lagring från Western Digital i sina datacentra. Vid utformning av miljöer i petabyte-storlek är hög densitet, tillförlitlighet och kostnader tre viktiga faktorer. Vi har åtagit oss att stödja Acronis behov av datalagring när de utökar sin infrastruktur runt om i världen och verksamheten växer. "

För provexemplar kontakta & ytterligare information: 
Jonas Eklund 
Presskontakt, Norden 
0704 93 96 97 
jonas.eklund@thepr.network 

Patrick Igevad 
Presskontakt, Norden 
0705 77 76 74 
patrick.igevad@ablepr.se


Håll dig uppdaterad på Western Digital:
Twitter, LinkedIn, Blog, Facebook, YouTube 


1Gigabyte (GB) är lika med en miljard byte, en terabyte (TB) är lika med 1 000 GB (en biljon byte) och en petabyte (PB) är lika med 1 000 TB (en kvadrillion byte). Den faktiska användarkapaciteten kan vara mindre på grund av driftsmiljön. 

© 2020 Western Digital Corporation eller dess dotterbolag. Alla rättigheter förbehållna. Western Digital, Western Digital-logotypen, G-Technology, SanDisk, WD, ArticFlow, IsoVibe och Ultrastar är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Western Digital Corporation eller dess dotterbolag i USA och / eller andra länder. Alla andra märken tillhör deras respektive ägare.Nyckelord

Kontakter

Jonas Eklund
Presskontakt, Norden
0704 93 96 97
jonas.eklund@thepr.network

Patrick Igevad
Presskontakt, Norden
0705 77 76 74
patrick.igevad@ablepr.se

Om

Western Digital Corporation
Western Digital Corporationhttps://www.westerndigital.com/

Om Western Digital
Western Digital skapar miljöer för att data ska trivas. Som ledande inom datainfrastruktur driver företaget den innovation som behövs för att hjälpa kunderna att fånga, bevara, komma åt och omvandla en ständigt ökande mångfald av data. Överallt där data bor, från avancerade datacenter till mobila sensorer till personliga enheter, levererar våra branschledande lösningar data. Våra datacentriska lösningar består av varumärkena Western Digital®, G-Technology ™, SanDisk® och WD®. 

© 2020 Western Digital Corporation eller dess dotterbolag. Alla rättigheter förbehållna. Western Digital, Western Digital-logotypen, G-Technology, SanDisk, WD, ArticFlow, IsoVibe och Ultrastar är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Western Digital Corporation eller dess dotterbolag i USA och / eller andra länder. Alla andra märken tillhör deras respektive ägare.

Följ Western Digital Corporation

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Western Digital Corporation

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum