Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat

Advents- och julprogrammet

Dela

Nu är Svenska kyrkan Västerås advents- och julprogram ute.

Julen är här! Efterlängtad! Med ljus och värme när det är som mörkast och kallast. I Svenska kyrkan Västerås firar vi advent och jul på många sätt: Mycket musik med älskade julsånger.
Luciatablåer och samling vid krubban. Och midnattsmässa under julnatten, en höjdpunkt för många. Nu finns det mesta som händer under advent och jul i Svenska kyrkan Västerås samlat i ett advents- och julprogram.

Nyckelord

Bilder

Dokument

Om

Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat
Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat
Box 5
721 03 Västerås

https://www.svenskakyrkan.se/vasteras
Svenska kyrkan Västerås möter människor i vardag och högtid, i glädje såväl som sorg. Verksamheten är öppen för alla, oavsett tro eller tvivel. 

Det finns mötesplatser för alla åldrar och för många olika intressen, allt från öppen förskola och ungdomsgrupper till samtalsgrupper och körverksamhet. 
Kyrkan är också en naturlig del av vardagen i till exempel skolor och på sjukhuset. Fler än 60 procent, nästan 90 000, av alla västeråsare tillhör Svenska kyrkan, vilket gör kyrkan till den i särklass största folkrörelsen i Västerås. Här finns 29 kyrkor och 23 begravningsplatser.

https://www.svenskakyrkan.se/vasteras

Följ Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska kyrkan Västerås / Västerås pastorat

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum