AF Gruppen Sverige

AF Gruppen har valts för att bygga nytt kaffehus för Joh. Johansson Kaffe

Dela

AF Gruppen har valts som entreprenör av Joh. Johanson Kaffe AS för att bygga en ny kaffeförädlingsanläggning med besöks- och utbildningscenter för kaffe i Vestby kommun, Akershus.

Den nya anläggningen är på 9 450 m2 med tillhörande utomhusanläggning.

Kontraktet är en totalentreprenad och har ett värde av 250 MNOK exkl. moms.
Arbetet inleds i januari 2018 och byggnaden kommer att vara färdig i september 2019. Kontraktet måste först godkännas av styrelsen för Joh. Johansson Kaffe AS.

Totalentreprenaden omfattar byggande av själva fabriken, tekniska installationer, solcellsanläggning och utomhusanläggning. Byggnaden ska ha en hög miljöprofil och byggas i massivträ samt certifieras som Breeam Excellent.

Vår byggverksamhet i Østfold har arbetat systematiskt med att etablera en större verksamhet i Follo-regionen. Tillsammans med kunden ser vi fram emot att få förverkliga ett spännande och modernt projekt med hög miljöprofil, säger Morten Grongstad, koncernchef för AF Gruppen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

AF Gruppen Sverige
AF Gruppen Sverige
Theres Svenssons gata 9
417 55 Göteborg

031-762 40 00http://www.afgruppen.se

AF Gruppen Sverige bygger bostäder, lokaler och anläggningar samt utvecklar egna projekt. AF står för Addressing Future. Vi bygger för att påverka framtiden och skapa hållbara lösningar för människor, miljö och samhälle.

Vi är en del av AF Gruppen, en av Norges största entreprenör- och industrikoncerner med 3800 medarbetare i Norge, Sverige, Storbritannien och Kina. Verksamheten i AF Gruppen omfattar Projektutveckling, Bygg, Anläggning, Miljö, Energi och Offshore. Bolaget omsätter 12 miljarder NKR (2016) och är noterat på Oslo Børs.

www.afgruppen.se

Följ AF Gruppen Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från AF Gruppen Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum