AF Gruppen Sverige

AF Gruppen har valts som entreprenör av Sporveien

Dela

AF Gruppen (AFG) har av Sporveien valts som entreprenör för utförande av entreprenaden för Grefsen Base i Oslo.

Arbetena utförs på Grefsen i Oslo och består av byggandet av en mottagningshall, ny tvätthall samt ombyggnad av befintliga byggnader.

Arbetet påbörjas i juni 2018 och beräknas vara klart i maj 2020. Kontraktet är en huvudentreprenad och värdet uppskattas till MNOK 180 exkl. moms.

- Projektet lämpar sig väl för AF Gruppens kapacitet och kompetens. Vi har samarbetat väl med Sporveien tidigare, och vi ser fram emot att genomföra ett nytt kontrakt, säger Morten Grongstad, koncernchef för AF Gruppen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

AF Gruppen Sverige
AF Gruppen Sverige
Theres Svenssons gata 9
417 55 Göteborg

031-762 40 00http://www.afgruppen.se

AF Gruppen Sverige bygger bostäder, lokaler och anläggningar samt utvecklar egna projekt. Vi bygger för att påverka framtiden och skapa hållbara lösningar för människor, miljö och samhälle.

Vi är en del av AF Gruppen, en av Norges största entreprenör- och industrikoncerner med 3800 medarbetare i Norge, Sverige, Kina, Storbritannien och Litauen. Verksamheten i AF Gruppen omfattar Projektutveckling, Bygg, Anläggning, Miljö, Energi och Offshore. Bolaget omsätter 13,7 miljarder NKR (2017) och är noterat på Oslo Børs.

www.afgruppen.se

Följ AF Gruppen Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från AF Gruppen Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum