AF Gruppen Sverige

AF Gruppen har valts som entreprenör av Sporveien

Dela

AF Gruppen (AFG) har av Sporveien valts som entreprenör för utförande av entreprenaden för Ryen Verksted.

Arbetena utförs på Ryen i Oslo och består av byggandet av nya servicespår, nya byggnader och ombyggnad av befintliga byggnader.

Arbetet påbörjas i augusti 2019 och beräknas vara klart i mars 2021. Kontraktet är en huvudentreprenad och värdet uppskattas till MNOK 250 exkl. moms.

-       Projektet lämpar sig väl för AF Gruppens kapacitet och kompetens. Vi har ett bra samarbete med Sporveien både i pågående och i tidigare projekt, och vi ser fram emot att genomföra ett nytt kontrakt, säger Morten Grongstad, koncernchef för AF Gruppen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

AF Gruppen Sverige
AF Gruppen Sverige
Vasagatan 45
411 37 Göteborg

+46 31 762 40 00https://afgruppen.se/

AF Gruppen är en av Norges ledande bygg- och industrikoncerner med 4 500 medarbetare i Norge, Sverige, Kina, Storbritannien och Litauen. Koncernen omsätter 18,8 miljarder NKR (2018) och bolaget är noterat på Oslo Børs.


Verksamheten omfattar bygg, anläggning, projektutveckling, offshore, energi- och miljöteknologi. I Sverige bedriver koncernen verksamhet inom bygg, anläggning, projektutveckling och miljö.


AF Gruppen Sverige består av AF Bygg Göteborg, AF Projektutveckling, AF Bygg Syd, AF Härnösand Byggreturer, HMB Construction, Kanonaden Entreprenad och Pålplintar.

www.afgruppen.se

Följ AF Gruppen Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från AF Gruppen Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum