AF Gruppen Sverige

AF Prefab Mälardalen växlar upp i nytt namn

Dela

Nytt namn och nystart. AF Prefab Mälardalen tar plats som närmaste leverantör av prefabricerade byggelement till byggaktörer i Stockholmsregionen.

AF Prefab Mälardalen, tidigare Pålplintar, producerar pålar, block samt byggelement i betong för bostäder, kommersiella fastigheter och samhällsfastigheter.

”Vårt nya namn signalerar att vi är redo att börja leverera till en växande byggmarknad i hela Stockholmsregionen. Nu blir det tydligt för kunderna vad vi faktiskt erbjuder”, säger Per Ingeson, COO för AF Prefab Mälardalen.

Vi har lång erfarenhet av leveranser till Förbifart Stockholm, där höga krav ställs på kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

”Vi har en effektiv organisation med stort fokus på att tillverka produkter av högsta kvalitet”, säger Per Ingeson.

AF Prefab Mälardalen är redan i gång med leveranser av väggar och balkonger i prefabricerad betong till byggaktörer i Uppsala, Stockholm och Södertälje och har säkerställt en trygg leveranskedja genom långsiktiga avtal med erfarna transportpartners.

Företaget är strategiskt placerat i Nykvarn, ca 45 minuter från Stockholm. Närheten till kunderna ger goda förutsättningar att leverera betongelement med god tidsprecision och minsta möjliga miljöpåverkan.

”Med namnbytet tydliggör vi företagets inriktning att producera högkvalitativa prefabricerade betongprodukter i Mälardalsregionen. Den geografiska närheten till våra beställare spelar en allt större roll, inte minst i klimat- och miljöhänseende”, avslutar Johan Wallmark, CEO för AF Prefab i Mälardalen AB.

AF Prefab Mälardalen är en del av AF Gruppen, en av de snabbast växande byggkoncernerna i Sverige, med tjänster inom bygg, anläggning, miljö och projektutveckling. www.afgruppen.se

Nyckelord

Kontakter

Om

AF Gruppen Sverige
AF Gruppen Sverige
Vasagatan 45
411 37 Göteborg

+46 31 762 40 00https://afgruppen.se/

AF Gruppen är en ledande bygg- och industrikoncern med 5 700 medarbetare i Norge, Sverige, Storbritannien och Litauen. Koncernen omsätter 27 miljarder NOK (2020) och bolaget är noterat på Oslo Børs.

AF Gruppen Sverige består av HMB Construction, Kanonaden EntreprenadAF Bygg Syd, AF Härnösand Byggreturer, AF Prefab Mälardalen och AF Projektutveckling.

Följ AF Gruppen Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från AF Gruppen Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum