Afa Försäkring

Afa Fastigheter välkomnar PBM Sweden AB till Drottninggatan 25

Dela

Afa Fastigheter och PBM har tecknat avtal för ytor om cirka 400 kvatdratmeter i fastigheten Elefanten Mindre 1 med adress Drottninggatan 25.

Fastigheten Elefanten Mindre 1 på Drottninggatan 25 i Stockholm. Foto: Afa Fastigheter
Fastigheten Elefanten Mindre 1 på Drottninggatan 25 i Stockholm. Foto: Afa Fastigheter

Drottninggatan 25 uppfördes ursprungligen för bankverksamhet under tidigt 70-tal och byggdes om 2005 då även två nya plan tillkom. Huset har sedan dess löpande uppgraderats. Sammantaget omfattar fastigheten cirka 5 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta varav merparten kontor. I entréplanet finns restaurang och butiker.

– Vi är glada att kunna hälsa PBM till huset. Lokalernas grundutformning passar bra för PBMs verksamhet. Därför kan inflyttning ske redan i slutet av april. Vi påbörjar nu arbetet med nya ytskikt, nytt lunchrum, byte av allmän belysning till LED etcetera – en lokalanpassning som även blir bra ur ett hållharbetsperspektiv, säger Marcus Berglund, förvaltare på Afa Fastigheter.

PBM erbjuder bland annat behandlingar inom beteendepsykologi och utbildningar för både chefer, ledare och medarbetare.

– Som ett snabbt växande bolag är vi glada att kunna erbjuda fina lokaler där vi kan behålla ett centralt läge samt bidra till en ännu trevligare arbetsmiljö, vilket är viktigt för både klienter och medarbetare, säger Emilia Hellberg, verksamhetschef på PBM.


Mer information:
Marcus Berglund, förvaltare Afa Fastigheter: 08-696 39 00 marcus.berglundr@afafastigheter.se 
Per Orrestig, chef Förvaltning Afa Fastigheter: 08-696 47 03
per.orrestig@afafastigheter.se Emilia Hellberg, verksamhetschef PBM: 070-794 71 29
emilia.hellberg@pbm.se 

PBM Sweden AB förbättrar människors och organisationers välbefinnande och prestationsförmåga. Vi erbjuder beteendeinriktade produkter och tjänster - kognitiv beteendeterapi och beteendebaserat ledarskap - som långsiktigt förändrar, förebygger och utvecklar. Verksamheten är vetenskapligt förankrad. PBM finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Sundsvall Linköping, Norrköping och online. www.PBM.se


Afa Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar kontors-, hotell- och bostadsfastigheter främst i Stockholm och Malmö. I Stockholms innerstad är vi en av de större fastighetsägarna vad gäller kommersiella lokaler. Fastighetsbeståndet består av cirka 350 000 kvm till ett värde av cirka 37 miljarder SEK. Afa Fastigheter är en del av kapitalförvaltningen på Afa Försäkring. 

afafastigheter.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Fastigheten Elefanten Mindre 1 på Drottninggatan 25 i Stockholm. Foto: Afa Fastigheter
Fastigheten Elefanten Mindre 1 på Drottninggatan 25 i Stockholm. Foto: Afa Fastigheter
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Länkar

Om

Afa Försäkring
Afa Försäkring9 av 10 är försäkrade genom jobbet. Afa Försäkring ger trygghet och ekonomiskt stöd vid sjukdom, arbetsskada, arbetsbrist, dödsfall och föräldraledighet. Våra försäkringar är bestämda i kollektivavtal mellan arbetsmarknadens parter och vi försäkrar människor i privat näringsliv, kommuner och regioner. Afa Försäkring drivs utan vinstsyfte och förvaltar cirka 200 miljarder kronor. En viktig del av vår verksamhet är att stödja forskning och projekt som aktivt syftar till att förbättra arbetsmiljön. Afa Försäkring har cirka 650 medarbetare och ägs av Svenskt Näringsliv, LO och PTK. www.afaforsakring.se

Följ Afa Försäkring

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Afa Försäkring

Anställda i byggbranschen – hög risk för allvarliga arbetsolycksfall17.5.2022 03:00:00 CEST | Pressmeddelande

Byggbranschen stod för åtta procent av det totala antalet sysselsatta i privat sektor år 2020. Anställda i byggbranschen har högre risk för allvarliga arbetsolycksfall än genomsnittet för samtliga yrkesgrupper i privat sektor. Byggnadsträarbetare är de som löper störst risk för ett allvarligt arbetsolycksfall. Risken att drabbas är högst bland de yngsta och äldsta inom byggbranschen, visar en ny rapport med statistik från Afa Försäkring som släpps den 17 maj.

Webbinarium: Byggbranschen – allvarliga arbetsskador och sjukfrånvaro10.5.2022 10:40:25 CEST | Pressmeddelande

Den 17 maj arrangerar Afa Försäkring ett livesänt webbinarium där vi presenterar en ny statistikrapport om allvarliga arbetsskador och sjukfrånvaro i byggbranschen. Även forskning om arbetsmiljö i byggbranschen presenteras. Byggbranschens Säkerhetspark, som samverkar med Afa Försäkring för att skapa tryggare och säkrare arbets- och praktikplatser för elever inom bygg och anläggning, berättar om sin verksamhet.

40 miljoner utlyses till nytt forskningsprogram: Arbetsmiljöeffekter vid automatisering, robotisering och artificiell intelligens2.5.2022 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Den pågående tekniska utvecklingen i arbetslivet innebär en verksamhetsutveckling som bland annat förändrar arbetets innehåll och arbetsuppgifter samt sättet att leda och organisera arbetet. Det finns kunskapsluckor och forskningsbehov om hur införandet och användningen av automatisering, robotisering och AI påverkar människors arbetsmiljö och hälsa. Nu utlyser arbetsmarknadens parter genom Afa Försäkring 40 miljoner kronor till ett nytt treårigt FoU-program.

30 miljoner utlyses till nytt forskningsprogram: Skadligt bruk i arbetslivet20.4.2022 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Skadligt bruk är ett betydande hälsoproblem som kan leda till försämrad arbetsförmåga på grund av skador och sjukdomar eller sociala problem som följer av det skadliga bruket. Skadligt bruk leder till ökad sjukfrånvaro, trötthet och minskad produktivitet och berör även säkerheten på arbetsplatsen. Nu utlyser arbetsmarknadens parter genom Afa Försäkring 30 miljoner kronor till det nya treåriga FoU-programmet Skadligt bruk i arbetslivet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum