Schibsted

Aftonbladet Plus visar OSCARSGALAN® live – för fjärde året i rad

Dela

Aftonbladet Plus fortsätter sin satsning på unikt tv-innehåll. Med start den 24 februari kommer alla våra Plus-kunder att kunna se OSCARSGALAN, direktsänd i sin helhet.

Frida Söderlund leder Oscarsgalan på Aftonbladet Plus. Foto: Pontus Orre
Frida Söderlund leder Oscarsgalan på Aftonbladet Plus. Foto: Pontus Orre

Tittarna bjuds på både galastämning och initierade analyser under årets glammigaste filmgala.

– Vi är oerhört stolta och glada att för fjärde året i rad kunna erbjuda våra Plus-kunder möjligheten att se en av årets största nöjeshändelser OSCARSGALAN®, live hos oss, säger Mikael Samuelsson, affärschef.

I livesändningen är Aftonbladets Frida Söderlund programledare och Karolina Fjellborg sidekick. 

– I vår livesändning missar du inte en minut från röda mattan. Vi finns med när gästerna anländer och håller tittarna i handen under galan i sin helhet. Vi kommer också att ha med oss några av Sveriges främsta filmexperter, för att analysera såväl vinnarna som de övriga nominerade, säger Frida Söderlund, programledare för OSCARSGALAN i Aftonbladet Plus. 

Det blir ett helhetsfokus med spekulationerna, segertippningarna och nyheterna inför – och sedan de stora snackisarna, de bästa talen och vinnarna kontinuerligt under hela galanatten. Efteråt kommer analyserna, eftersnacket och höjdpunkterna på Nöjesbladet. Galan bevakas även på nyhetsplats online och i print, hela vägen från början till slut. 

– Vi har några av landets främsta filmskribenter, de är otroligt laddade för att precis som tidigare år ge våra läsare en förstklassig bevakning av OSCARSGALAN. Det här är filmvärldens årliga höjdpunkt och de röda mattornas allra rödaste matta, säger Andreas Hansson, tf nöjeschef på Aftonbladet.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Mikael Samuelsson, affärschef, Aftonbladet. Tel: +46 70 528 24 13. E-post: mikael.samuelsson@aftonbladet.se.
Andreas Hansson, tf nöjeschef, Aftonbladet. Tel: +46 70 162 91 85. E-post: andreas hansson@aftonbladet.se.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Frida Söderlund leder Oscarsgalan på Aftonbladet Plus. Foto: Pontus Orre
Frida Söderlund leder Oscarsgalan på Aftonbladet Plus. Foto: Pontus Orre
Ladda ned bild

Om

Schibsted
Schibsted
Västra Järnvägsgatan 21
111 64 Stockholm

08 - 725 25 00https://www.schibsted.com

Följ Schibsted

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Schibsted

Svenska TV-panelen avslöjar: Svenskarna förlorar flera dagar per år på att leta streaming-innehåll15.8.2019 12:56:39 CESTPressmeddelande

Sedan streamingtjänsterna lanserades har många bytt zappandet mellan kanaler till att bläddra bland streamingplattformar för att hitta något att se på. Men hur lång tid tillbringar svenskarna egentligen på att menyvandra på jakt efter tv-serier? Undersökningen ”Svenska TV-panelen” från tv.nu visar att närmare varannan svensk lägger en hel dag per år på att välja film eller tv-serier.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum