Clarion Hotel Post

​Äggstra: Clarion Hotel Post arrangerar återigen sin populära Äggjakt!

Dela

Nu på skärtorsdagen 24 mars arrangerar Clarion Hotel Post för tredje gången i rad sin populära Äggjakt i Göteborg. Det är redan dryga 3100 personer som anmält att de kommer delta i eventet på hotellets Facebooksida. Efter succén här i Göteborg, tar Clarion det nu ännu ett steg längre och inför Äggjakten på ytterligare 34 orter i Norden. Här i Göteborg kommer 100 gyllene ägg fyllda med härliga vinster att gömmas runtomkring i stan!

Det var för två år sedan som Clarion Hotel Post i Göteborg tog initiativ till Äggjakten genom att gömma 100 gyllene ägg på olika offentliga platser runtom i staden. Äggen innehöll massor av attraktiva priser och skapade enorma rubriker både i dagspress och i sociala medier. Nu tar alltså hotellkedjan den populära Äggjakten till nästa nivå och i år deltar ett 50-tal hotell på ett 30-tal orter runtom i Sverige, Norge, Finland och Lettland.

Vi har smidit planer och planerat för årets Äggjakt under en lång tid nu och på Skärtorsdagen är det äntligen dags igen att erbjuda den här spännande aktiviteten till alla Göteborgare. Lokalbefolkningen är jätteviktig för oss och vi vill vara en levande mötesplats som gör saker med en twist. Det här är en av de grejer vi gör och som har blivit ett riktigt härligt inslag varje påsk,säger Sofia Wackling, Marketing, PR & Communications Manager på Clarion Hotel Post.

Äggjakten Göteborg – så går det till
Clarion Hotel Post gömmer 100 gyllene påskägg runtom i Göteborg. Äggen innehåller olika priser vilka kan lösas in hos oss på Clarion Hotel Post. Några vinster annonseras direkt i äggen, medan andra annonseras på prisutdelningen som äger rum den 1 april. Priserna är alltifrån stora hotellkuddar, bruncher, middagar och populära övernattningar. Högst i potten finns en natt i hotellets Roof Top Suite! Tävlingen pågår i Göteborg under Skärtorsdagen den 24 mars 2016, med start klockan 06.00. 

Upphittaren uppmanas att ta en selfie tillsammans med det upphittade ägget och lägga upp på Facebookeventet för Äggjakten Göteborg vid Clarion Hotel Post.

All information och kommunikation om Äggjakten finns på Clarion Hotel Post Facebook och Äggjakten Göteborg Facebook-event:https://www.facebook.com/events/1729287757306597/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny mötesplats för hela Göteborg. Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda Bar & Grill och vRÅ - Swedish ingredients - Japanese flavors. Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Clarion Hotel är levande mötesplatser, centralt belägna konferens-, event, och affärshotell, drivna av passion. Sex år i rad har Clarion Hotel blivit utsedd till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Clarion Hotel tillhör hotellkoncernen Nordic Choice Hotels. Mer information om Clarion Hotel www.choice.se/clarion

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med 189 hotell och 12 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion, samt 15 unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 

Nyckelord

Bilder

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - swedish ingredients - japanese flavors.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

MED NYA UNDERKLÄDER SKA HAN VINNA THE WORLD COCKTAIL CHAMPIONSHIP1.10.2018 16:38Pressmeddelande

Snart kan det finnas två världsmästare under det gamla posthusets tak. Joel Konza som tidigare i vår blev ”Årets Bartender 2018” åker nästa vecka till Tallin för att representera Sverige i ”The world cocktail championship”, som anordnas årligen av international bartender association. Joel kommer att tävla i kategorin ”sparkling wine”, där har han tagit fram en drink som han valt kalla Jenny Lind, efter operasångaren från 1850-talet som bär samma namn som gatan han bor på i Göteborg.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum