Clarion Hotel Post

​Äggstra: Clarion Hotel Post arrangerar återigen sin populära Äggjakt!

Dela

Nu på skärtorsdagen 24 mars arrangerar Clarion Hotel Post för tredje gången i rad sin populära Äggjakt i Göteborg. Det är redan dryga 3100 personer som anmält att de kommer delta i eventet på hotellets Facebooksida. Efter succén här i Göteborg, tar Clarion det nu ännu ett steg längre och inför Äggjakten på ytterligare 34 orter i Norden. Här i Göteborg kommer 100 gyllene ägg fyllda med härliga vinster att gömmas runtomkring i stan!

Det var för två år sedan som Clarion Hotel Post i Göteborg tog initiativ till Äggjakten genom att gömma 100 gyllene ägg på olika offentliga platser runtom i staden. Äggen innehöll massor av attraktiva priser och skapade enorma rubriker både i dagspress och i sociala medier. Nu tar alltså hotellkedjan den populära Äggjakten till nästa nivå och i år deltar ett 50-tal hotell på ett 30-tal orter runtom i Sverige, Norge, Finland och Lettland.

Vi har smidit planer och planerat för årets Äggjakt under en lång tid nu och på Skärtorsdagen är det äntligen dags igen att erbjuda den här spännande aktiviteten till alla Göteborgare. Lokalbefolkningen är jätteviktig för oss och vi vill vara en levande mötesplats som gör saker med en twist. Det här är en av de grejer vi gör och som har blivit ett riktigt härligt inslag varje påsk,säger Sofia Wackling, Marketing, PR & Communications Manager på Clarion Hotel Post.

Äggjakten Göteborg – så går det till
Clarion Hotel Post gömmer 100 gyllene påskägg runtom i Göteborg. Äggen innehåller olika priser vilka kan lösas in hos oss på Clarion Hotel Post. Några vinster annonseras direkt i äggen, medan andra annonseras på prisutdelningen som äger rum den 1 april. Priserna är alltifrån stora hotellkuddar, bruncher, middagar och populära övernattningar. Högst i potten finns en natt i hotellets Roof Top Suite! Tävlingen pågår i Göteborg under Skärtorsdagen den 24 mars 2016, med start klockan 06.00. 

Upphittaren uppmanas att ta en selfie tillsammans med det upphittade ägget och lägga upp på Facebookeventet för Äggjakten Göteborg vid Clarion Hotel Post.

All information och kommunikation om Äggjakten finns på Clarion Hotel Post Facebook och Äggjakten Göteborg Facebook-event:https://www.facebook.com/events/1729287757306597/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader- det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny mötesplats för hela Göteborg. Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda Bar & Grill och vRÅ - Swedish ingredients - Japanese flavors. Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Clarion Hotel är levande mötesplatser, centralt belägna konferens-, event, och affärshotell, drivna av passion. Sex år i rad har Clarion Hotel blivit utsedd till Sveriges bästa hotellkedja genom Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Clarion Hotel tillhör hotellkoncernen Nordic Choice Hotels. Mer information om Clarion Hotel www.choice.se/clarion

Nordic Choice Hotels är Nordens största hotellkedja med 189 hotell och 12 000 anställda i Skandinavien och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion, samt 15 unika hotellpärlor inom Nordic Hotels & Resorts. Samtliga hotell är miljöcertifierade enligt ISO 14001.

 

Nyckelord

Bilder

Om

Clarion Hotel Post
Clarion Hotel Post
Drottningtorget 10
411 03 Göteborg

+46 31 61 90 00http://www.clarionpost.se/

Clarion Hotel Post har uppförts i en av stadens mest anrika byggnader - det gamla Posthuset. Atmosfären är sofistikerad men samtidigt avslappnad och skapar en perfekt scen för evenemang och banketter samt blir en ny livlig mötesplats för hela Göteborg.

Hotellet erbjuder ett brett utbud av gastronomiska upplevelser med restaurangerna Norda och vRÅ - swedish ingredients - japanese flavors.

Det centrala läget i staden tillsammans med hög komfort, förstklassig design och gastronomi samt ett brett utbud av mötessalar, gör hotellet till ett naturligt val för både mindre och större konferenser. Den unika atmosfären i Posthallen med dess stora terrass med utsikt över staden erbjuder Clarion Hotel Post en miljö för stora som små evenemang.

Följ Clarion Hotel Post

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Clarion Hotel Post

Ingrosso har betygsatt - Göteborg hetare än Vegas!27.11.2017 09:41Pressmeddelande

Aldrig någonsin har något liknande gjorts på ett hotell i Norden, säger Fredrik Blomberg, VD på hotellet och upphovsmakaren till Take Over. Klubb är något vi kör med jämna mellanrum och vi är kända för att vara en festpalats fortsätter Fredrik. Take Over är dock att ta det hela mer än ett par steg ytterligare. Hotellet stängdes ner under 48 timmar och förvandlades till en enda stor klubbarena. Två av världens största DJ:s ägde varsin kväll, Alesso på fredagen och Ingrosso på lördagen. Det flögs in gäster från Los Angeles, Wien och Berlin men framförallt var det Göteborgarna som gjorde Post och Take Over till sin festplats under helgen. Alla bar och restaurangenheter på hotellet förvandlades till arenor för fest, Postbaren blev Snowman Room med resident DJ:s som körde klubb så gott som dygnet runt. En av helgens höjdpunkter här var coola tjejerna i Grabb som visade killarna vart skåpet ska stå!  Bon Bon Bar förvandlades till 808 x Nightfly Room där stora namn inom Tecno scenen såsom Nic

Kidsen kommer att rädda världshaven!24.10.2017 17:18Pressmeddelande

Ocean 2017 i Göteborg 1 till 4 november Post Explorers är ett nystartat projekt av Clarion Hotel Post och Joakim Odelberg där skolbarn får arbeta med frågor som rör havet. Det är anställdas barn och deras skolklasser som den 1 november kommer att presentera sitt arbete och berätta om hur vi kan ändra vårt sätt att leva, äta och förhålla oss till vår livsviktiga naturkälla – havet!  Projektet leds av bevarandefotografen och naturfilmaren Joakim Odelberg, som har flera uppmärksammade produktioner om marin nedskräpning och annan miljöförstöring i havet. Joakim är en framstående pedagog och opinionsbildare som genom sina bilder visar det vackra och storslagna i vår havsmiljö, samtidigt som han sätter fokus på problem och utmaningar som rör miljön i havet. Joakim har nyligen representerat Sverige, under FN:s internationella havskonferens ”The Ocean Conference” i New York, med sin audiovisuella utställning om marin nedskräpning. Denna utställning kommer att visas upp på Clarion Hotel Post un

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum