Cloetta Sverige AB

Ahlgrens bilar blir åkattraktion på Liseberg!

Dela

Nu kan alla Ahlgrens bilar-älskares dröm om att även få köra sin favoritbil, gå i uppfyllelse. Sveriges mest köpta bil har inlett ett samarbete med Liseberg, och klär nu om hela åkattraktionen Radiobilarna i Ahlgrens bilar-kläder.

När nöjesparken Liseberg öppnar för säsongen på lördag den 23 april, kan besökarna uppleva sann körglädje tillsammans med Ahlgrens bilar. Den klassiska åkattraktionen Radiobilarna har fått ett nytt utseende, och de krocksäkra radiobilarna syns nu i Ahlgrens bilars välkända färger. Grön, vit eller rosa – valet är ditt!

– Ahlgrens bilar Original är Sveriges mest köpta godispåse och en mycket älskad produkt. Det känns därför jätteroligt att nu kunna ge konsumenterna möjlighet att inte bara äta utan även köra sin favoritbil på Liseberg, säger Clara Salomon, Senior Brand Manager på Cloetta.

– Samarbetet med Ahlgrens bilar är ett utmärkt exempel på hur vi med hjälp av våra varumärkespartners kan förhöja gästernas upplevelse i parken, på ett kul och kreativt sätt, säger Anna Zetterberg, ansvarig för varumärkessamarbeten på Liseberg.

Varmt välkommen på lördag – förutom att Radiobilarna kommer att invigas är Ahlgrens bilar på plats och bjuder på godis!

Sommarens roligaste kampanj – vinn en heldag på Liseberg
Ahlgrens bilar och Liseberg står tillsammans för sommarens roligaste kampanj, där du som tävlar bland annat kan vinna en heldag på Liseberg. Håll utkik i din butik i och Ahlgrens bilars sociala medier!

Mer information
Vill du veta mer om Ahlgrens bilar är du välkommen att höra av dig till Clara Salomon, se kontaktuppgifter nedan.

(Foto: Liseberg)

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Cloetta Sverige AB
Cloetta Sverige AB
Besöksadress: Södra Förstadsgatan 34
205 42 Malmö

040-32 42 00https://www.cloetta.se/

Cloetta har en stark position på den svenska konfektyrmarknaden. Vi erbjuder ett brett och varierat sortiment med starka varumärken inom choklad, godis, pastiller och nötter. Våra främsta varumärken är Läkerol, Malaco, Ahlgrens bilar, Kexchoklad, Polly, CandyKing, Center, Juleskum, Plopp, Sportlunch och Nutisal. I Sverige har Cloetta ca 650 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Malmö, inom försäljningsorganisationen och i vår fabrik i Ljungsbro. Cloetta Sverige ingår i Cloetta-koncernen med verksamhet i flera länder. Cloettas B-aktie handlas på Nasdaq Stockholm.

Välkommen att läsa mer på www.cloetta.se och www.cloetta.com.

Cloetta i sociala medier.

Följ Cloetta Sverige AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Cloetta Sverige AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum