Åklagarmyndigheten

Åklagaren i Visbyärendet tillgänglig för kortare kommentarer

Dela

Kammaråklagare Henrik Olin kommer vara tillgänglig för media på telefon under eftermiddagen, fredag den 15 juli, att lämna kortare kommentarer om utredningen om mord i Visby.

Måndag den 11 juli tog Säkerhetspolisen över utredningen från Polismyndigheten och förundersökningsledningen gick över till åklagare vid Riksenheten för säkerhetsmål, se tidigare pressmeddelande

Kontakt

Kammaråklagare Henrik Olin är tillgänglig fredag den 15 juli kl. 14–15.30 på 010-562 59 47. Innan dess är han inte tillgänglig för media och har heller inte möjlighet att besvara frågor som inkommer.


Åklagarmyndighetens presstjänst, 010-562 50 20

Nyckelord

Om

Åklagarmyndigheten
Åklagarmyndighetenhttps://www.aklagare.se/

Åklagarmyndigheten ska bidra till att brottsligheten minskar och tryggheten ökar i samhället. Vi ser till att personer som begår brott ställs till ansvar på ett rättssäkert och effektivt sätt. Åklagaren har en stark roll i rättsväsendet genom att utreda brott, fatta beslut om åtal ska väckas och att processa i domstol. Det står en åklagare bakom varje anhållen, häktad eller dömd person.

Följ Åklagarmyndigheten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Åklagarmyndigheten

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum