Bookmark Förlag

Aktuell Harlan Coben-thriller av högsta kvalitet

Dela

Harlan Coben har utnämnts till en av nutidens bästa spänningsförfattare och har med sina moderna thrillers fått en trogen läsarskara i hela världen. I dag släpps Inte ett ord, som bjuder på gripande och nagelbitande läsning.

Simon Greenes drogberoende dotter Paige försvinner spårlöst. När han en dag får syn på henne i Central Park flyr hon i panik. Simon gör det enda en förälder kan göra, han följer efter sin dotter ner i en mörk värld, fylld av faror och hemligheter. Men för att skydda sina närmaste från världens ondska måste han våga konfrontera den.

Inte ett ord nominerades till läsarpriset Goodreads Choice Awards, och har fått många hyllande recensioner för sin smarta handling, det snabba tempot, de oväntade vändningarna och de levande karaktärsteckningarna. Boken är ”en av årets bästa thrillers” enligt Providence Sunday Journal, och USA Today beskriver den som ”en bladvändare som inte går att lägga ifrån sig”.

Harlan Cobens böcker har sålt i över 70 miljoner exemplar och översatts till 43 språk. Han är även verksam som manusförfattare till tv-serier. Harlan Cobens bok The Stranger (Främlingen) har premiär som Netflix-serie den 30 januari i år. Inte ett ord är översatt av Svante Skoglund.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG ger ut unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. Vi arbetar hårt för att nå ut med våra titlar och vi har haft förmånen att få fina mottaganden.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum