Business Wire

Äldreboendet The Haven at Windermere i Louisiana väljer Ascom teleCARE IP

Dela

De boendes säkerhet och trygghet är centralt för det privatägda äldreboendet The Haven at Windermere i Baton Rouge, Louisiana. Därför uppgraderade äldreboendet sitt larmsystem och förbättrade de boendes säkerhet och trygghet genom att installera en ny teleCARE IP-lösning från Ascom, en ledande global leverantör av lösningar för sjukvårdsinformation och kommunikationsteknik (IKT). Tillsammans med partnern Executone of Louisiana implementerade Ascoms kliniska och tekniska team en specialdesignad lösning för att rationalisera kommunikationen mellan boende och vårdgivare och ge personalen förutsättningar att arbeta mer effektivt.

Denna Smart News-version använder multimedia. Se den fulla versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20160926006137/sv/

Den som bor på The Haven ska vara nöjd och glad

Ledning och personal på The Haven vet att det påståendet är mer än motto. Ett av de främsta skälen för The Haven att välja Ascom när de skulle byta ut sitt föråldrade larmsystem var att de ville fortsätta leva upp till sitt mycket goda rykte. Marknaden för äldrevård växer kontinuerligt och konkurrensen blir allt intensivare. Därför är det en avgörande faktor att ta hjälp av den senaste tekniken för att skapa säkerhet för de boende. Personalen förstår hur viktigt det är för familjerna att känna att deras äldre anhöriga tas om hand på allra bästa sätt.

"Vi hade ett gammalt patientanropssystem som var föråldrat och inte fungerade längre", säger Denise Ortego, som är vd för The Haven at Windermere. "Personalen hade personsökare, och om en boende i en lägenhet tryckte på larmknappen eller vandrade i väg skulle sökaren pipa. Det fungerade tyvärr inte alltid. Sedan Ascom och Executone installerade teleCARE IP kan våra boende känna sig trygga med att direkt få höra en lugnande röst när de trycker på knappen på larmet på handleden eller runt halsen. Vårt vårdteam är mycket mer effektivt. De kan prioritera de mer akuta anropen och lätt hitta de boende."

Ascoms kliniska team diskuterade med personalen på The Haven om de dagliga rutinerna, gemensamma aktiviteter, när på dygnet det kom många larm och typerna av larm. Ascom samarbetade sedan med sin partner Executone of Louisiana, äldreboendets tidigare leverantör, om vilka delar av teleCARE IP-systemet boendet skulle ha störst nytta av. Det viktigaste önskemålet från de boende var oberoende, men med tryggheten att veta att det finns hjälp en knapptryckning bort. Resultatet har bokstavligen förändrat livet på The Haven. Nu kan vårdgivarna prata direkt med de boende med systemets talläge och svarstiden vid larm är betydligt kortare. Med de nya mobila enheterna från Ascom kan personalen nu avgöra hur akut ett larm är och prioritera därefter.

Ascoms långvariga partner Executone of Louisiana förlitar sig på expertisen hos Ascoms tekniker och sjuksköterskor för The Haven-projektet. "Skillnaden med det här projektet, och med alla våra Ascom-projekt, är människorna och de relationer de skapar till slutanvändarna och till mitt team", säger Ronnie Juneau, vd för Executone of Louisiana. "Vår tekniska personal samarbetar perfekt med teknikerna och sjuksköterskorna hos Ascom, och den kundsupport och utbildning vi får är helt enkelt fenomenal."

Förutom samarbetsstrategin, är en annan viktig faktor bakom Ascoms framgångsrika lösningar för arbetsflöden inom vården att erbjuda klinisk rådgivning i varje fas av en teknikimplementering. Julia Greer, legitimerad sjuksköterska och specialist på klinisk användning hos Ascom, förklarar att den strategin är unik på marknaden. "När vi samarbetar med en kund utgår vi från vår bakgrund som sjuksköterskor. Vi ställer frågor till kunderna om vad de vill ha ut av systemet, vilka mål och syften de har för att kunna utföra arbetet bättre. Vi ägnar tid åt förberedande konsultarbete för att samla information, och sedan samarbetar vi med teknikerna som utför själva installationen för att utforma en perfekt lösning för kundens mål."

Ascom fick Frost & Sullivan 2016 Best Practices Award for Nurse Workflow Solutions, och med sitt nya breda sortiment av arbetsflödeslösningar för sjukvården erbjuder Ascom klinisk personal realtidsåtkomst till patientinformation så att de kan erbjuda vård av högre kvalitet. Med Ascoms patientlarmsystem med inbyggd eskalering får vårdpersonalen prioriterade larm efter akutgrad som gör att de kan reagera i rätt tid.

Om The Haven at Windermere

The Haven at Windermere är ett privatägt äldreboende i Baton Rouge i Louisiana som började sin verksamhet 1999. Personalen på The Haven är känd för att vet vad alla boende heter. Det är en naturlig del av den personliga, varma och familjelika miljön på äldreboendet som gör att alla känner sig hemma. The Haven är medlem av branschorganisationen Louisiana Assisted Living Association, och boendets personal är utbildad i HLR och första hjälpen. Mer information: www.thehavenbr.com.

Om Executone of Louisiana

Executone of Louisiana är ett femtio år gammalt lokalt telekommunikationsföretag som erbjuder ett mångsidigt sortiment av kommunikationslösningar för ett brett spektrum av företag och hälso- och sjukvårdsleverantörer av alla storlekar. Executone har vuxit från en kontorslokal till fem enheter på olika platser i Louisiana. Företaget har kunder i 56 församlingar i Louisiana and 11 counties i sydöstra Texas. Mer information: http://www.executonela.com och följ @Executonela.

Om Ascom Wireless Solutions

Ascom Wireless Solutions, grundat 1955. ingår i Ascom AG och är leverantör av verksamhetskritisk IKT för vårdgivare världen över. I dag är mer än 100 000 av våra system installerade på sjukhus, äldreboenden och servicebostäder och inom andra affärsområden där verksamhetskritisk kommunikation är av avgörande betydelse. Vårt främsta mål är att göra skillnad inom vården.

Contact information

Ascom North America
Chris Talbot, VP Marketing & Business Development
Telefon: +1 919 234 24 65
E-post: chris.talbot@ascom.com

Om

Business Wire
Business WireFölj Business Wire

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Business Wire

Dropbox erbjuder kraftfulla företagsklassade verktyg till enskilda användare genom Dropbox Professional17.10.2017 16:00Pressmeddelande

Dropbox lanserar idag Dropbox Professional, en ny produkt som introducerar företagsklassade verktyg till enskilda användare som vill lagra, dela och spåra arbete från en enda säker plats. Detta pressmeddelande använder multimedia. Se den fullständiga versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20171017006404/sv/ Dropbox Professional är utformat för att tillgodose behoven hos frilansare – en redan stor grupp som förväntas växa till 47,6 miljoner år 2022 [1]. Det nya erbjudandet för samman de mest populära lösningarna för lagring, delning och support från Dropbox med nya sätt att presentera arbetet så att användaren kan visa upp sin kreativitet på bästa möjliga sätt. ”Arbetet blir mer flytande efterhand som omfattningen av de projekt som frilansare kan åta sig växer” säger Todd Jackson, produktchef på Dropbox. ”

Den ekonomiska effekten av Nord Stream 2 – analys av Arthur D. Little4.10.2017 07:00Pressmeddelande

En nyligen genomförd studie av Arthur D. Little (ADL) – “The economic impact on Europe of the Nord Stream 2 Project” – analyserar de ekonomiska konsekvenserna för EU av det pågående projektet att anlägga två nya rörledningar från Ryssland till Tyskland. Studien uppskattar att det totala värdet av rörledningarna uppgår till €5,15 miljarder. Det kommer att skapa 31,000 heltidsarbeten inom EU över de 5 år som projektet pågår. Dessa omfattar flera industrisektorer. BNP ökar med €2,25 miljarder. Det totala ekonomiska bidraget till Sveriges ekonomi från Nord Stream 2 uppgår till €300 miljoner (SEK 2,7 miljarder). Detta 1,700 heltidsarbeten i Sverige över fem års tid och ökar Sveriges BNP med €160 miljoner (SEK 1,5 miljarder). Nord Stream 2 är ett stort infrastrukturprojekt för naturgastransport genom Östersjön som kommer att öka transportkapaciteten till Europa med 55 milja

Londons Metropolitan Police Service väljer Box för molnbaserad innehållshantering för 50 000 medarbetare5.9.2017 09:00Pressmeddelande

Box, Inc. (NYSE: BOX), en ledande aktör inom molnbaserad innehållshantering, meddelade idag att Londons Metropolitan Police Service (the Met) går över till Box. Polismyndigheten, som har Greater London med 8,6 miljoner invånare som arbetsområde, kommer ha upp till 50 000 användare inom hela organisationen för molnbaserad innehållshantering som ett steg på vägen mot digitalt polisarbete. – Det är mitt jobb att leverera digital omvandling på the Met och förse våra chefer och medarbetare med den bästa tekniken för att förbättra servicen och brottsbekämpningen i. Genom att välja Box omvandlar vi hur vi alla får åtkomst till innehåll, vilket gör oss mycket mer effektiva, något som är av allra största vikt i arbetet med brottsbekämpning, säger Angus McCallum, Chief Information Officer på the Met. – The Met är den största polisstyrkan i Storbritannien. Genom att välja Box ger the M

Nu ännu enklare att hitta rätt däck! Mcdackonline.com – nya funktioner och modern design, optimerad för mobil visning4.9.2017 15:27Pressmeddelande

Mcdackonline.com har genomgått en “ansiktslyftning” samtidigt som sökfunktion och produktsortiment utvidgats. Den nya utseendet på webbplatsen ger bättre överblick och erbjuder dessutom nya användarvänliga funktioner som gör köp online hos Mcdackonline.com ännu bekvämare. Eftersom allt fler besökare använder mobila enheter när de handlar på motorcykeldäck, (som drivs av Europas största webbutik för däck, Delticom), så är den uppdaterade sidan responsivt utformad och därför optimerad för visning på smartphones och surfplattor. Responsivt utformade webbsidor anpassar sig automatiskt till storleken på aktuell skärm, så att hela innehållet ses tydligt också på mindre skärmar. Det är nu väldigt enkelt att söka efter passande motorcykeldäck. Du hittar nu ett urval tillåtna fram- och bakdäck direkt i sökfönstret genom att antingen filtrera på däckdimension eller – och det är alldeles nytt – motor

Idag lanserar tech21 sin nya kollektion av mobilskydd designade för Samsung Galaxy Note8.23.8.2017 17:31Pressmeddelande

Tech21 lanserar idag en ny kollektion mobilskal och skärmskydd för Samsung Galaxy Note8. Mobilskydden är utformade av unika och patenterade material för att garantera det mest effektiva fallskyddet på marknaden. Denna Smart News-version använder multimedia. Se den fulla versionen här: http://www.businesswire.com/news/home/20170823005890/sv/ Evo Tactical for Samsung Galaxy Note8 (Foto: Business Wire) Tech21s produkter är alla designade för att skydda, fall efter fall. För att på bästa sätt göra detta, använder tech21 vetenskapligt testade material som alla genomgår rigorösa tester framtagna i samarbete med National Physical Laboratory (NPL). Tech21s mobilskydd falltestas 20 gånger för att säkerställa hållbarhet och långvarigt skydd mot de många olika smällarna och tappen mobilen är med om varje dag. Den nya serien av produkter innehåller:

Improve Digital förbättrar målinriktningen för videoannonser med geografiskt baserad teknik från Digital Element14.8.2017 07:00Pressmeddelande

Digital Element, den ledande leverantören av system för IP-baserad geografisk lokalisering, meddelade idag att Improve Digital, en heltäckande marknadsföringsplattform för utgivare, innehållsleverantörer och sändningsföretag, har valt NetAcuity Edge som system för geografiskt riktad marknadsföring Företagets kunder kan därmed visa rätt annonser, för rätt mottagargrupp, på rätt plats. Tekniken från Digital Element har integrerats i 360 Polaris som är Improve Digitals tekniska full stack-plattform för intäktsgenerering. Plattformen riktar sig till leverantörer av innehåll för video, webb och mobil. Den här programbaserade annonslösningen integrerar en premiumannonsserver plus en plattform på leverantörssidan. Systemet hjälper leverantörer att maximera intäkterna på ett helt transparent sätt. Improve Digital har över 250 mediapartners, och samarbetar med ledande företag inklusive H

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum