Alecta Fastigheter AB

Alecta Fastigheter fortsätter växa: värvar ny försäljningschef

Dela

Meriterade Anna-Maria Kääriä ansluter till snabbväxande Alecta Fastigheter i rollen som försäljningschef.

Hos Alecta Fastigheter ansluter Anna-Maria Kääriä till ett bolag som befinner sig i en mycket expansiv fas och som sedan årsskiftet driver en omfattande rekryteringskampanj. Rollen som försäljningschef är en viktig pusselbit, Kääriä kommer att ansvara för försäljning och uthyrning av kontor och kommersiella lokaler. I en ständigt föränderlig värld består uppdraget att identifiera kundernas varierande behov och se till att Alecta Fastigheters erbjudande möter marknadens såväl befintliga som framtida efterfrågan.


— Alecta Fastigheter har påbörjat en mycket ambitiös resa och att få vara delaktig i äventyret känns både smickrande, förpliktigande och spännande. Jag ser fram emot att möta nya som gamla kunder, introducera spännande koncept och utveckla såväl städer som platser på ett långsiktigt, hållbart sätt, kommenterar Anna-Maria Kääriä, tillträdande Försäljningschef, Alecta Fastigheter.


— Jag är mycket glad att välkomna Anna-Maria till oss på Alecta Fastigheter. Hennes gedigna meritlista talar för sig själv och hennes målinriktade personlighet rimmar mycket väl med våra högt uppsatta mål för de kommande åren, säger Malin Lövemark, Chef Fastighetsutveckling och kundrelationer, Alecta Fastigheter.


Anna-Maria kommer närmast från en roll som chef för projektuthyrning hos Vasakronan. Där uppmärksammades hon bland annat för sin roll vid Skatteverkets etablering i Sundbyberg, en affär som utnämndes till ”Årets uthyrning 2019” av tidningen Fastighetsvärlden. Dessförinnan var Kääriä en mångårig medarbetare hos Skanska Fastigheter i rollen som såväl uthyrningschef som marknadschef.

Anna-Maria Kääriä tillträder sin nya tjänst i juni.

Kontakter

Bilder

Om

Alecta Fastigheter AB
Alecta Fastigheter ABNu skapas ett långsiktigt och framtidsorienterat fastighetsbolag, Alecta Fastigheter. Från start,1 januari 2021, är det ett av Sveriges största fastighetsbolag. Dagens innehav med kontor, handel, hotell och samhällsfastigheter värda 45 miljarder ska växa kraftigt de kommande årenAlecta Fastigheter ska bidra till stadens, platsens och fastigheternas resilienta och långsiktiga utveckling och ge god avkastning till Alectas pensionssparare.

Följ Alecta Fastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Alecta Fastigheter AB

Alecta Fastigheter tar hem förvaltningen i Stockholm – ett viktigt steg för det nya bolaget1.10.2021 10:15:00 CEST | Pressmeddelande

Den 1 oktober börjar Alecta Fastigheter ta över förvaltning och utveckling av de egna fastigheterna. Det sker stegvis med start av ett flertal hus i Stockholm. Totalt berörs i det första ledet ca 120 kunder och ett fastighetsvärde om 18 miljarder. - Det här är ett spännande och viktigt steg, ett startskott, i den tillväxtresa vi har framför oss, säger Lena Boberg, VD Alecta Fastigheter.

Alecta Fastigheter lanserar kunskapsarenan AIM2.6.2021 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Ett av Sveriges största tillika nystartade fastighetsbolag, Alecta Fastigheter, sjösatte under tisdagen kunskapsarenan AIM, Alecta Fastigheter Insight Meetings. Målet med AIM är att låta nyckelpersoner mötas, utbyta erfarenheter och därmed stå bättre rustade inför framtidens utmaningar. Premiären för AIM samlade representanter från Sveriges ekonomiska tungviktare inom vitt skilda branscher som medicin, försvar, finans och datorspel för att samlas om en aktuell fråga som ligger högst upp på koncernnivå – den om framtidens arbetsliv efter pandemin.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum