Alecta Fastigheter AB

Alecta Fastigheter rekryterar Lena Rönnbäck som CFO

Dela
Lena Rönnbäck har anställts som Alecta Fastigheters Chief Financial Officer. I denna centrala position kommer hon att spela en viktig roll för bolagets fortsatta utveckling.
Lena Rönnbäck
Lena Rönnbäck

Alecta Fastigheter befinner sig i en expansiv fas med siktet inställt på att dubblera fastighetsbeståndet de kommande åren.

- Jag är otroligt glad över att vi på Alecta Fastigheter får Lena som ny kollega och CFO. Lena kommer med sin erfarenhet och gedigna kompetens att bidra inom flera viktiga områden i den utvecklingsfas vi befinner oss i, säger Lena Boberg, VD på Alecta Fastigheter.

Lena Rönnbäck kommer i rollen som CFO även ansvara för bolagets verksamhetsutveckling och digitalisering, utöver ekonomi och finans.

- Jag ser fram emot att få vara med och bygga bolag och vara en del av den resa som Alecta Fastigheter har påbörjat. Utifrån min mångåriga bakgrund inom fastighetsbranschen hoppas jag kunna bidra till fortsatt utveckling och att driva verksamheten framåt med målet att växla upp och förvalta olika möjligheter för att skapa större värden, säger Lena Rönnbäck.

Idag arbetar Lena Rönnbäck i motsvarande roll på Skandia Fastigheter, där hon har varit verksam på olika positioner i många år. Hon har tidigare jobbat som revisor för KPMG. Lena tillträder som CFO på Alecta Fastigheter den 1 maj och kommer ingå i ledningsgruppen.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Lena Rönnbäck
Lena Rönnbäck
Ladda ned bild

Om

Alecta Fastigheter AB
Alecta Fastigheter ABAlecta Fastigheter bildades 1 januari 2021 och är redan från start ett av Sveriges största fastighetsbolag. Dagens innehav med kontor, handel, hotell och samhällsfastigheter värda 46 miljarder ska växa kraftigt de kommande åren. Alecta Fastigheter är ett långsiktigt och framtidsorienterat fastighetsbolag som ska bidra till stadens, platsens och fastigheternas resilienta och långsiktiga utveckling och ge god avkastning till Alectas pensionssparare.

 

Följ Alecta Fastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Alecta Fastigheter AB

Alecta Fastigheter rekryterar Marknadsområdeschef till Nacka Strand23.8.2022 07:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under hösten 2021 tog Alecta Fastigheter hem förvaltningen och utvecklingen för merparten av sina fastigheter i Stockholm. Alecta Fastigheter fortsätter nu sin tillväxtresa i Stockholm och rekryterar ett helt nytt team till Nacka Strand. Teamet ska stå redo att ta hem förvaltningen den 1 februari 2023. Nu rekryteras Gabriella Månsson Hammond som Marknadsområdeschef för Nacka strand.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum