Alecta

Alecta lanserar ny webb

Dela

Alecta lanserar nya alecta.se för att bättre möta kundernas behov. Den nya webbplatsen har fått en ny design, ny navigering och bättre möjligheter att svara på kundernas vanligaste frågor kring tjänstepensionen.

Nya alecta.se med bättre digital kundupplevelse.
Nya alecta.se med bättre digital kundupplevelse.

Under samma år som Alecta fyller 100 så görs alecta.se om för att ge en bättre digital kundservice.

– Vi vill lyfta fram Alectas kunniga medarbetare så att våra kunder kan möta dem även på alecta.se. Kunder har frågat efter en bättre översikt men med möjlighet att vid behov även kunna gå på djupet. Med nya alecta.se tror vi att det blir lättare att hitta och ta till sig relevant pensionsinformation, säger Martin Hedensiö, chef för Kommunikation & hållbarhet på Alecta.

Konceptet med personliga guider
Konceptet bygger på att låta medarbetare på Alecta med daglig kundkontakt fungera som guider. Guiderna introducerar besökarna i utvalda ämnen och ger snabba svar på sådant många kunder har frågor om. Det kan handla om allt från att gå i pension till hur premierna för ITP fungerar.

Nya alecta.se är responsiv och visar sig lika bra på en dator, surfplatta eller i en mobil. Menyer, bilder, text och allt innehåll anpassar sig efter vad besökaren använder.

Ett första steg i en längre utveckling
Med lanseringen av nya alecta.se har Alecta tagit ett första steg för en fortsatt utveckling av webbplatsen. Alecta kommer nu att fortsätta utveckla de inloggade delarna - för att skapa en ännu bättre helhet för kunder.

Besök gärna nya alecta.se.

För mer information, kontakta
Johan Anderson, presschef, Alecta tel: 070-288 68 11, johan.anderson@alecta.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Nya alecta.se med bättre digital kundupplevelse.
Nya alecta.se med bättre digital kundupplevelse.
Ladda ned bild

Om

Alecta
Alecta
Regeringsgatan 107
10373 Stockholm

08-441 63 29http://www.alecta.se

Alecta är förvaltare av tjänstepension sedan 1917. Vårt uppdrag är att ge kollektivavtalade tjänstepensioner så stort värde som möjligt för både våra företags- och privatkunder. Det gör vi genom god avkastning, bra kundservice och låga kostnader. Vi förvaltar drygt 790 miljarder kronor åt våra ägare som är 2,3 miljoner privatkunder och 34 000 företagskunder.

Följ Alecta

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Alecta

Rekordlåga avgifter i ny avtalsperiod för ITP23.10.2018 09:00Pressmeddelande

Alectas finansiella rapport tredje kvartalet 2018 Siffror inom parentes avser nyckeltal per 30 september 2017 • Alecta Optimal Pensions avkastning var 9,7 procent i årstakt den senaste femårsperioden (11,5). • Förmånsbestämd försäkrings avkastning var 7,5 procent i årstakt den senaste femårsperioden (8,3). • Förvaltningskostnadsprocent för pensionsprodukter exklusive valcentraler var 0,05 (0,06) • Kapitalförvaltningskostnadsprocent var 0,021 (0,022).

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum