Alecta

Alecta och TPO tar arbetsplatsen till Almedalen

Dela

Politikerveckan i Almedalen anordnas för femtionde gången valåret 2018. Almedalen som företeelse har vuxit både i antal anordnade seminarier men även i deltagare. För första gången tar nu Alecta och TPO arbetsplatsen till Almedalen.

- Alecta står för ett hållbart arbetsliv och vi vet att många av våra kunder finns på plats och sliter under Almedalsveckan. Bilden av en vecka med konstant mingel är inte helt rättvisande, även under Almedalsveckan måste ju tidrapportering, fakturering och attester faktiskt hända. Tillsammans med TPO vill vi erbjuda våra kunder en central och lugn arbetsplats där man kan arbeta undan någon timme, säger Christina Malmberg Hägerstrand, chef för extern kommunikation på Alecta.

Alectas arbetsplats i Almedalen är centralt belägen på innergården på Mellangatan 27 i Visby och driftas av TPO. Arbetsplatsen är öppen för Alectas kunder från klockan 10.00 till 12.00, måndagen den 2 juli till och med fredagen den 6 juli. På plats finns en fullt utrustad arbetsplats, med lånedator, wifi och skrivare. På plats finns även representanter från Alecta.

- Detta är främst en tjänst till våra kunder, men vill någon av dem prata tjänstepension finns vi naturligtvis även på plats för det, säger Christina Malmberg Hägerstrand.

TPO designar och bygger kommunikationsinfrastruktur på utmanande platser så att människor och maskiner kan koppla upp sig på ett säkert sätt.

- Vi på TPO drivs av att skapa bra förutsättningar för kommunikation. Vi gör det tillsammans med våra partners. Informationsteknik står för ljud, ljus och scen och Tavet står för tält och möblering. Vi vill visa på att uppkoppling är lika viktigt oavsett var man är någonstans. Med vår etablering i Almedalen visar vi att detta är möjligt, säger TPO:s vd Axel Ekblad.

Vid frågor, kontakta
Christina Malmberg Hägerstrand
Chef Extern kommunikation och Presschef

+46 72 855 93 29

christina.hagerstrand@alecta.se

Nyckelord

Om

Alecta
Alecta
Regeringsgatan 107
10373 Stockholm

+46 76 16 43 959http://www.alecta.se

Följ Alecta

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Alecta

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum