Bookmark Förlag

Alex Schulmans prisade skildring är Årets bok

Dela

Romanen Glöm mig har under det gångna året hyllats av både läsare och kritiker. På fredagen fick Alex Schulman motta det litterära priset Årets bok under Bokmässan i Göteborg.

I Glöm mig beskriver författaren och poddprofilen Alex Schulman medberoendets mörker och sökandet efter försoning med sin alkoholiserade mamma. Nu har boken, som av Bonniers Bokklubbar utsetts till en av tolv finalister i tävlingen, av läsarna röstats fram till Årets bok.

”Årets bok är folkets pris, det känns fint”, säger Alex Schulman. ”Och dessutom har boken passerat nålsögat hos en kulturjury.”

Även förlagschefen på Bookmark Förlag, Claes Ericson, är mycket upprymd över utmärkelsen. ”Jag är otroligt stolt och glad, för detta är läsarnas pris”, säger han.

För intervju- och pressförfrågningar, vänligen kontakta:

Therese Eriksson
Perfect Day Media
therese.eriksson@perfectdaymedia.se
073-326 54 34

Förlagskontakt:

Stephanie Demmler
Bookmark Förlag
stephanie.demmler@bookmarkforlag.se
073-951 09 05

Bookmark Förlag vänder sig till kräsna bokläsare. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dokument

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi ger ut unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. Vi arbetar hårt för att nå ut med våra titlar och vi har haft förmånen att få fina mottaganden.

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum