Vänsterpartiet Skåne

Ali Esbati besöker Helsingborg, Malmö och Lund

Dela

Med fem dagar kvar till valet besöker Vänsterpartiets ekonomiskpolitiska talesperson tre skånska städer för att träffa väljare, besöka verksamheter och debattera ekonomisk politik!

Dagen inleds i Helsingborg där Ali träffar väjare i valstugan på Stortorget 12.00-13.00. 

I Malmö gör han ett verksamhetsbesök på Arbetsförmedlingen och träffar sedan väljare i valstugan på Gustaf Adolfs Torg 16.00.

På kvällen hålls ett öppet samtal och debatt på Spisen i Lund där Ali möter Andreas Berg, docent i nationalekonomi och liberal samhällsdebattör.

För kontakt under dagen: 

  • Lisa Claesson, 0704-990903

Nyckelord

Om

Vänsterpartiet Skåne
Vänsterpartiet Skåne
Nobelvägen 51a
214 33 Malmö

040-19 27 87http://vskane.se/

Jämlika samhällen är en förutsättning för alla människors frihet. Det är när vi tillsammans ser till att välfärden och samhället ställer upp för oss alla och envar som vår individuella frihet växer. Inom sjukvården innebär det drift i egen regi för att säkra en jämlik tillgång till god vård. Bäst vård får man om patienternas behov får styra och låter skattepengarna finansiera verksamheten istället för att gå till vinster för välfärdföretagen. Sänkta avgifter för biljetter till ett modernt järnvägsnät, ett utbyggt nät av stadsbussar och regionala busslinjer som binder ihop hela regionen är Vänsterpartiets vision. Fri kollektivtrafik är framtiden!

Vänsterpartiet vill bygga ett Skåne för alla – inte bara för de rikaste.

Följ Vänsterpartiet Skåne

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vänsterpartiet Skåne

V förbättrar färdtjänsten – lösning i sikte för invånare i gränskommuner11.11.2022 12:13:16 CET | Pressmeddelande

På både regional och kommunal nivå har Vänsterpartiet drivit frågan om att förändra reglerna för färdtjänst. Det nuvarande systemet har gjort det svårt för färdtjänstresenärerna att korsa Skånes gränser, vilket ställer till det för de som bor nära en regiongräns. Nu skall en förändring med sikte på att göra det möjligt att resa till angränsande län med den vanliga färdtjänsten snabbutredas.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum