Allente ordnade Drömträff mellan ungdomsspelare och innebandyidoler

Dela

Samarbetet mellan tv-distributören Allente och Svenska Innebandyförbundet resulterade i riktiga drömträffar när ungdomsspelare mötte sina innebandyidoler. 12-årige Alvin fick träffa Malmöspelaren Ellen Rasmussen och 19-åriga Lou Thestrup förebilden Alexander Galante Carlström från IBF Falun.

Alvin Nilsson och Ellen Rasmussen. Foto: Svensk Innebandy
Alvin Nilsson och Ellen Rasmussen. Foto: Svensk Innebandy

"Jag kommer att minnas den här dagen länge. Det har varit roligt och det kommer att kännas mycket bättre i nästa match när jag vet att jag träffat en av världens bästa spelare", säger 12-årige Alvin Nilsson, som fick träffa sin idol Ellen Rasmussen, Malmöspelare och landslagsforward.

Ellen kontrade med: "Det är kul för mig att träffa yngre spelare, jag lär mig av dem".

Initiativet ”Drömträffen” genomfördes under hösten av Svenska Innebandyförbundet och tv-distributören Allente, vars partnerskap syftar till att fler ska kunna aktivera sig på sina villkor. Tävlingen innebar att de två deltagare som hade bäst motivering fick möjlighet att träffa sina förebilder. Förutom Alvin Nilsson som fick träffa Ellen Rasmussen, fick 19-åriga Lou Thestrup träffa idolen Alexander Galante Carlström, tillhörande IBF Falun och erfaren landslagsspelare.

"Det här är otroligt viktig och det är det bästa som finns. Man har folk som tycker om en, kommer och tittar på ens matcher och gillar en fast man kanske gör noll mål en match, det är ganska skönt att ha i ryggen. Att få träffa Lou här idag var jättekul, en duktig tjej som har mig som idol, det värmer i hjärtat", säger Alexander Galante Carlström.

"Detta kommer att vara ett minne jag bär med mig hela livet", säger Lou Thestrup.

"Vi är stolta över Drömträffen, där vi tillsammans med Svenska Innebandyförbundet ser till att ungdomsspelare fick träffa sina förebilder. Än en gång fick vi se hur sport i allmänhet och innebandy i synnerhet för folk samman, och hur vi blir bättre tillsammans", säger Victor Liljeroth, Sverigechef Allente.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Alvin Nilsson och Ellen Rasmussen. Foto: Svensk Innebandy
Alvin Nilsson och Ellen Rasmussen. Foto: Svensk Innebandy
Ladda ned bild
Alvin Nilsson fick träffa idolen Ellen Rasmussen. Foto: Svensk Innebandy
Alvin Nilsson fick träffa idolen Ellen Rasmussen. Foto: Svensk Innebandy
Ladda ned bild
Alexander Galante Carlström och Lou Thestrup. Foto: Svensk Innebandy
Alexander Galante Carlström och Lou Thestrup. Foto: Svensk Innebandy
Ladda ned bild
Lou Thestrup fick träffa idolen Alexander Galante Carlström. Foto: Svensk Innebandy
Lou Thestrup fick träffa idolen Alexander Galante Carlström. Foto: Svensk Innebandy
Ladda ned bild

Om

AllenteAllente är en nordisk tv-distributör som erbjuder tv-lösningar av hög kvalitet via satellit och bredband till över en miljon kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland. I Sverige erbjuder man även bredbandslösningar, utan tv-paket. Företaget grundades i maj 2020 efter en sammanslagning av Canal Digital och Viasat Consumer. Det nya företaget har huvudkontor i Stockholm och Oslo, VD är Jonas Gustafsson. Företaget ägs 50/50 av Telenor Group och NENT Group.

Följ Allente

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Allente

Nytt Discovery-avtal säkrar Allsvenskan för Allentes kunder27.8.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Allente har kommit överens med Discovery Networks om ett nytt avtal för att distribuera underhållning och sport i världsklass. Lanseringen sker inom kort och innebär att discovery+ Total, med bland annat 480 matcher från Allsvenskan och Superettan, inkluderas i Allentes Premium-paket. Allentes kunder har nu också möjlighet att köpa tre olika tillvalspaket från discovery+, något som tidigare bara varit möjligt för Viasat-kunderna.

Allente utser ny CFO18.8.2021 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Tidigare i sommar meddelade den nordiska tv-distributören Allente att Jonas Gustafsson tar över VD-rollen för bolaget efter ett framgångsrikt första år sedan sammanslagningen av Canal Digital och Viasat Consumer. Då Jonas Gustafsson tidigare hade en CFO-roll inom Allente, har bolaget nu utsett Helge Øien till ny CFO, med start 1 september 2021. Helge Øien kommer närmast från en roll som CFO för Telenor Myanmar, och var dessförinnan verksam inom finansavdelingen i Telenor Group, inklusive M&A- och Investor Relations. ”Helge Øiens bakgrund och breda kompetens är den perfekta matchningen för Allente när vi tar nästa steg i vår tillväxtresa och breddar vårt erbjudande under hösten. Helge kommer att möta ett ungt, framgångsrikt bolag med ett fantastiskt team, och vi önskar honom varmt välkommen”, säger Jonas Gustafsson. ”Att ta ett steg in i den snabbrörliga tv-branschen blir en spännande utmaning, som jag ser mycket fram emot. Allente är ett bolag med stora ambitioner, som haft en flygande

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum