Stiftelsen Skansen

Allsång på Skansen 2019 – sommarens artister

Dela

Allsång på Skansen har varit sommarens höjdpunkt på Skansen sedan 1935. I år firar programmet dessutom 40-årsjubileum i tv-rutan med premiär tisdag 25 juni kl 20.00 i SVT1 och SVT Play. Programledare, för fjärde året i rad, är Sanna Nielsen och en hel rad artister kommer att besöka henne på Skansens Sollidenscen i sommar. Nedan är sommarens artister.

Allsång på Skansen 2019 artister

Program 1, tisdag 25 juni

Astrid S

Carola

John Lundvik

Timbuktu & Damn!

Program 2, tisdag 2 juli

Laleh

Molly Hammar

Owe Thörnqvist

Sandro CavazzaProgram 3, tisdag 9 juli

Ana Diaz

Arvingarna

Benjamin Ingrosso/Felix Sandman

Claudia CampagnolProgram 4, tisdag 16 juli

Ann-Louise Hanson

Bishara

Lamix

Molly SandénProgram 5, tisdag 23 juli

Imenella

Sven-Ingvars

ÅkervindaProgram 6, tisdag 30 juli

Adrian Angelico

Maxida Märak

Orup

Icona PopProgram 7, tisdag 6 augusti

Janice

Miriam Bryant

Oscar Stembridge

Philip Jalmelid – med ensemble från musikalen Så som i Himelen

Miriam Bryant får Allsångsscenen är din-timmen, direkt efter ordinarie sändning. Sedan debuten 2012 har Miriam Bryant klättrat med raketfart på den Svenska pophimlen, med en rad låtar som redan hunnit bli moderna klassiker. Miriam Bryant har även hunnit med flera besök på Allsång på Skansen genom åren och bjuder första tisdagen I augusti på en times direktsänd livemusik med höjdpunkter från karriären och spännande gäster.Program 8, tisdag 13 augusti

Gammal

Norlie & KKVMed plats för reservationer och ändringar.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om

Stiftelsen Skansen
Stiftelsen Skansen
Djurgårdsslätten 49-51
115 21 Stockholm

08 - 442 80 00http://www.skansen.se/sv

Skansen är världens äldsta friluftsmuseum. Det grundades 1891 av Artur Hazelius för att visa hur människor bott och verkat i Sverige under äldre tid. Cirka 150 byggnader har flyttats hit från hela Sverige. I djurparksdelen visas skandinaviska vilda djur och på en del av gårdarna tamboskap. Skansen-Akvariet har exotiska djur. Dessutom finns här scener, restauranger, lekparker och butiker. Varje år kommer cirka 1,4 miljoner gäster till Skansen.

Följ Stiftelsen Skansen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stiftelsen Skansen

Temadagar om Östersjön på Skansen - träffa Östersjöexperter 26 - 29 september19.9.2019 07:00:00 CESTPressmeddelande

Hur vet vi hur Östersjön mår och varför? Experter och forskare från Sveriges lantbruksuniversitet och Stockholms universitet finns på Baltic Sea Science Center på temadagar den 26 - 29 september som riktar sig både till skola och allmänhet. De kommer bland annat att berätta om: Hur gammal är en fisk och varför en fisk ser ut som den gör? Hur kan vi få reda på mer om livet nere på botten? Vad finns i en vattendroppe? Vad växer under ytan? Hur mår Östersjön och varför?

Yvonne Nordlind ny marknads- och kommunikationschef på Skansen11.9.2019 07:00:00 CESTPressmeddelande

Yvonne Nordlind har tillträtt som ny chef för Marknads- och kommunikationsavdelningen på Skansen och ingår i Skansens ledningsgrupp. Yvonne kommer närmast från Barncancerfonden och har lång erfarenhet som kommunikations- och marknadschef från både ideell sektor och internationella storföretag. Som Skansens marknads- och kommunikationschef kommer Yvonne att leda marknadsteamet och fortsätta stärka Skansen som ett friluftsmuseum i världsklass.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum