Aloud

Aloud utnämnd till Gasellföretag 2019

Dela

Aloud, som är ledande i Skandinavien inom exklusiva och innovativa tekniklösningar, har av affärstidningen Dagens Industri utsetts till Gasellföretag 2019. Genom hårt arbete, unik spetskompetens inom exklusiva smarta hem och en princip att aldrig tumma på kvalitén har nu Aloud blivit utsett till ett av Sveriges snabbast växande företag.

”Under förra året växte Aloud med hela 100 procent. Vi har alltid premierat noggrannhet och know-how hos våra medarbetare. Detta har resulterat i att våra samarbetspartners och kunder känner sig trygga med våra tjänster då vi alltid levererar högsta kvalité. Gasellutnämningen sporrar oss till att fortsätta vara pionjärer inom branschen och satsa på innovation och expansion”, säger Fredrik Lauve, VD på Aloud.

Alouds exklusiva system med integrerade tekniklösningar, för såväl privata hem som offentliga miljöer, har erövrat den svenska marknaden och har tagit mark internationellt. Företagets unika spetskompetens inom ljusdesign, ljusstyrning, hemautomation, säkerhet, audio- och videolösningar värdesätts av kunder, arkitekter och inredare för att skapa diskreta och eleganta lösningar som aldrig kompromissar med inredningen.

”Vi växer stadigt och ser oändliga möjligheter i en unik bransch som är i en snabb och växande fas. Vi välkomnar att de större aktörerna som till exempel Google, IKEA och Amazon nu är med och utvecklar marknaden, vilket öppnar upp nya möjligheter för våra tjänster”, säger Fredrik Lauve, VD på Aloud.

För mer information vänligen kontakta pressansvarig nedan

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Får användas fritt i media
Får användas fritt i media
Ladda ned bild
Får användas fritt i media
Får användas fritt i media
Ladda ned bild

Länkar

Om

Aloud
Aloud
Birger Jarlsgatan 46
114 29 Stockholm

+46 8 32 22 10https://aloud.se/

Aloud är specialiserade på att skapa diskret teknik i harmoni med inredning, arkitektur och miljö för exklusiva privata hem och offentliga miljöer. Aloud gör avancerad teknik enkel att använda och designar samt installerar integrerade system utifrån kunders behov och livsstil. Aloud skapar skräddarsydda, integrerade system och installationer, som är unika på den svenska och internationella marknaden och arbetar nära välrenommerade och etablerade arkitekter, inredare och byggnadsentreprenörer. Aloud grundades av Dennis Lundell 2008. www.aloud.se