Aloud

Aloud utsedd till Gasellföretag för andra året i rad

Dela

För andra året i rad har Aloud av affärstidningen Dagens industri utsetts till Gasellföretag 2020 och därmed blivit utsett till ett av Sveriges snabbast växande företag. Aloud är sedan 2008 ledande inom ljusdesign, ljusstyrning, hemautomation, säkerhet, audio- och video-lösningar. Företaget är specialiserade på att skapa lätta och diskreta system som går i harmoni med inredning, arkitektur och miljö.

”Vår framgång bygger på beslutsamhet, team-work och en stor dos passion för det vi gör. Vi älskar teknik och vill att tekniken ska förenkla vardagen för våra kunder. Vi kompromissar aldrig med inredningsdesign eller arkitektur och levererar alltid lösningar i världsklass” säger Fredrik Lauve, VD på Aloud.

Företagets unika spetskompetens och långa erfarenhet inom smarta hem har lett till att Aloud stärkt sin position på den internationella marknaden. De flesta av företagets projekt finns i Sverige men Aloud har även stärkt sin närvaro i övriga Europa med flera stora projekt. Det råder ingen tvekan om att detta är en bransch som går hand i hand med framtiden. Stora företag som Apple och Amazon har gått in i denna marknad vilket är indikation på branschens tillväxt. Enligt prognos beräknas den globala marknaden inom smarta hem elektronik nå ett värde på mer än 195 miljarder US dollar fram till 2025, störst är utvecklingen i Nordamerika följt av Europa och Asien.

”Internationellt kan man se en generell trend inom smarta hem branschen och det är att säkerhetslösningar, energi och klimatlösningar samt medie-underhållning är de tjänster där efterfrågan ökar. Vi ser att det även är samma tjänster som frågas efter av våra kunder här i Sverige. Det är kul för detta är verkligen våra expertisområden. Det är en spännande tid och vi ser ljust på framtiden ” säger Fredrik Lauve.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Får användas fritt i media
Får användas fritt i media
Ladda ned bild
Får användas fritt i media
Får användas fritt i media
Ladda ned bild

Länkar

Om

Aloud
Aloud
Birger Jarlsgatan 46
114 29 Stockholm

+46 8 32 22 10https://aloud.se/

Aloud är specialiserade på att skapa diskret teknik i harmoni med inredning, arkitektur och miljö för exklusiva privata hem och offentliga miljöer. Aloud gör avancerad teknik enkel att använda och designar samt installerar integrerade system utifrån kunders behov och livsstil. Aloud skapar skräddarsydda, integrerade system och installationer, som är unika på den svenska och internationella marknaden och arbetar nära välrenommerade och etablerade arkitekter, inredare och byggnadsentreprenörer. Aloud grundades av Dennis Lundell 2008. www.aloud.se