Bingolotto

Alvaro Estrella i Bingolotto

Dela

På söndag kommer singelaktuella Alvaro Estrella till Bingolotto. Alvaro har dansat och körat bakom artister som Måns Zelmerlöv, Darin, Carola, Agnes med flera men nu är det dags att höra honom solo.

Alvaro har spelat rollen som Chino i ”West side story” på Malmö operan – en rollporträttering som han hyllats flitigt och frekvent för. 

Tidigare i år var det även åter dags att äntra Melodifestivalens scen. Denna gång tillsammans med parhästen Mendez. Med låten ”Vamos Amigos”, som idag spelats hela 6 miljoner gånger på Spotify, tog man Sverige med storm och spred en dansfeber utan dess like.

Nu är Alvaro aktuell med jullåten "Mistletoe"

Söndagen den 29 november 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Alvaro Estrella till BingoLotto!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum