American Express & Connoisseur inleder samarbete

Dela

Att komma in på de mest populära restaurangerna och nattklubbarna är inte enkelt. Många uppskattar möjligheten att få uppleva unika miljöer där service, upplevelse och kvalitet är av yppersta klass. För American Express Centurion- och Platinummedlemmar öppnas nu dörrarna till fler exklusiva restauranger och nattklubbar i och med samarbetet med Connoisseur.

”Våra kortmedlemmar har en mängd förmåner i sitt medlemskap redan idag. Att ha exklusiv tillgång till restauranger och nattklubbar är mycket uppskattat.”, säger Fredrik Sauter, VD på American Express.


”I och med att Connoisseur nu blir en partner till oss kan vi stärka och förnya erbjudandet till våra medlemmar då Connoisseur i många år arbetat med att hjälpa sina läsare med nattklubbs- och restaurangbokningar.”, avslutar Fredrik Sauter.

Ansvarig för partnerskapet med American Express är Stefan Malmsten

”Vi arbetar hela tiden med att hitta nya samarbeten med nattklubbar och restauranger främst i Europa och USA. Jag är stolt över att vi idag har ett av världens största nätverk av nattklubbar. Det betyder att vi kan bereda tillträde till klubbar som annars är nästan omöjliga att få tillgång till som privatperson.”, säger Stefan Malmsten.

För mer information kontakta

Stefan Malmsten
Connoisseur International
0704 948 300
stefan@redcarpet.nu

Om

Connoisseur International ABMagasin Connoisseur distribueras till de 31 000 individer i Sverige med en deklarerad inkomst överstigande 1,9 miljoner per år. Utöver det driver vi Connoisseur Club som är en sluten medlemsklubb med 15 000 medlemmar, nöjesmedlemskapet Red Carpet och vinhandeln Connoisseur Wines, arrangerar resor genom Connoisseur Travel och bjuder in till ett 20 tal olika event årligen. 

Följ Connoisseur International AB

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Connoisseur International AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum