Spanska Turistbyrån

Andalucía Wants You Back!

Dela

Turismo de Andalucía presenterar sin nya turistfrämjande kampanj Andalucía Wants You Back, den 12 och 13 november i Westfield Mall of Scandinavia i Stockholm.

Kampanjen lyfter fram styrkorna i ett erbjudande fokuserat på kultur, gastronomi och digitala aktiviteter och strävar efter att upprätthålla nivån på tillströmningen av resenärer från Sverige. Med detta initiativ siktar den andalusiska regionen på att skapa förtroende hos turister och låta dem veta att Andalusien är en säker destination, där de kan tillbringa sin semester och njuta av nya upplevelser.

I Westfield Mall of Scandinavia kommer Turismo de Andalucía att presentera interaktiva zoner med information, flamencoshower och gastronomiska upplevelser. Området kring lokalen kommer att vara utsmyckat med bilder från Andalusien samt vara en plats för dansklasser, sportaktiviteter och visningar av videoklipp.

Kampanjen kommer även att ha en stark digital närvaro i hela staden och knyter an till lokala influencers för att locka den svenska allmänheten till evenemanget. 

Genom kampanjen Andalucía wants you back kommer denna sydliga region att besöka de största europeiska städerna i de länder som står för nästan 40 % av de totala vistelserna på hotellanläggningar och cirka 70 % av övernattningarna, av internationella resenärer i Andalusien.

Utöver Stockholm kommer städer som Lissabon, Dublin, Amsterdam, München, Milano eller Paris stå värd för denna roadshow vars huvudmål är att upprätthålla Andalusiens närvaro på de viktigaste europeiska turistmarknaderna. Därigenom så kommer Andalusien återigen att vara en av huvuddestinationerna för dessa källmarknader när pandemins hälsokris är över.

Den Spanska Turistbyrån i Stockholm tillsammans med Turismo de Andalucía inbjuder dig att komma och träffa oss i köpcentret så att du kan njuta av en bit av vårt land. Vi  kommer även att finnas på Travel News Market den 11 november. Välkommen!

Läs mer om Spanien: Spain.info.

Mer information om hur du reser tryggt: travelsafe.spain.info.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Spanska Turistbyrån
Spanska Turistbyrån
BOX 7634
103 94 Stockholm

http://www.spain.info/en/

Turespaña – Spaniens Institut för Turism är ett organ som fått i uppdrag av den spanska staten att marknadsföra Spanien som en turistdestination. Turespaña bedriver sin verksamhet genom ett nätverk av 33 strategiskt placerade turistbyråer runt om i världen som interagerar lokalt med resebranschens olika aktörer, opinionsbildare och resenärer.     

Spanska Turistbyrån i Stockholm, som är Turespañas kontor i Sverige, har till uppgift att bistå den  spanska turismsektorn genom marknadsföring av Spanien med hjälp av olika arrangemang som riktas till så väl verksamma inom resesektorn (presentationer, workshops, vidareutbildningar för agenter, deltagande i mässor mm) som till allmänheten (reklamkampanjer, aktiviteter i sociala medier och event), och genom analys och marknadsrapporter. För att stärka och positionera Spanien som resmål arbetar Spanska Turistbyrån även aktivt inom kommunikation och PR.

Läs mer om Spanien på spain.info och vår tidning på svenska upptackspanien.com.

Följ Spanska Turistbyrån

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Spanska Turistbyrån

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum