Bingolotto

Anders Lundin i BingoLotto

Dela

Efter en mångårig karriär, främst i tv-rutan, är Anders Lundin idag en utav landets absolut största nöjesprofiler. Nu greppar han tag i mikrofonen och lever ut sina förmågor som låtskrivare och artist. Efter albumsläppet av ”Här är jag nu” väntar nu flertalet spelningar runtom i landet. Den 15 mars, kl. 18.00 i TV4, gästar han BingoLotto!

Efter en mångårig karriär, främst i tv-rutan, är Anders Lundin idag en utav landets absolut största nöjesprofiler. Till cv:t hör produktioner såsom ”Mitt i Naturen”, ”Expedition Robinson”, ”Eurovision Song Contest”, ”Allsång på Skansen” och nu senast ”Allt för Sverige”. Han är en del av komikergänget R.E.A. och har därutöver förärats med möjligheten att sommarprata i P1 hela tre gånger; 1995, 1999 och 2009. Anders är, föga förvånande, dessutom en mycket kompentent musiker och låtskrivare – en karriärsgren som den senaste tiden fått allt större utrymme i Anders kreativa skapande.

Under hösten 2019 gav den omåttligt folkkära tv-profilen ut ett digitalt album, med titeln ”Här är jag nu”, som omfattar totalt 12 låtar, av och med Anders själv. Den 24 januari tidigare i år släpptes albumet i sin helhet även fysiskt. Albumet innehåller också en bildrik liten tankebok, eller en guidad tur till världen bakom sångerna, som det har beskrivits. Albumet kan även ses som en tematisk uppföljare till Anders föreställning ”Expedition livet” som han turnerat med flitigt med sedan ett par år tillbaka. Under året väntar nu flertalet spelningar runtom i landet.

I februari och mars kan publiken även se Anders i en krogshow på Mosebacke i Stockholm. Anders är dessutom nominerad till Manifestgalan 2020 i kategorin "Årets Visa".

"Så där ja! Färdig. Till slut. Puh. Det var en lång och bucklig resa att få till skivan. Men ett obändigt behov få ut alla dom här tankarna, melodierna, texterna, känslorna drog till sist alla låtarna och hela projektet i hamn. Som jag längtat till den här dagen. KLAR! Och ännu viktigare. Jag tycker det blev rätt fint." – Anders Lundin

Söndagen den 15 mars 2020, kl. 18.00, välkomnar vi Anders Lundin till BingoLotto!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Bingolotto
BingolottoOm Folkspel

Folkspel är föreningslivets eget spelbolag med ett enda syfte; att generera pengar till Sveriges föreningsliv. Med produkterna BingoLotto, Sverigelotten och BingoLottos Julkalender har Folkspel sedan starten 1991 genererat 16 miljarder kronor till föreningarna inom de 70 riksorganisationer som är medlemmar.

Följ Bingolotto

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bingolotto

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum