Vårdföretagarna

Anders Manell – tf näringspolitisk expert bransch individ och familj

Dela

- Privat drivna HVB och LSS-boenden bidrar med kvalitet, mångfald och specialisering på ett sätt som en kommun sällan kan matcha. Specialisering kräver många olika utförare. 82 procent av alla HVB drivs privat och våra medlemsföretag är en stor del av välfärdens vardag, säger Anders Manell, tf. näringspolitisk expert, bransch individ och familj Vårdföretagarna.

Anders Manell - Presschef
Anders Manell - Presschef

Anders Manell har erfarenhet från politik och näringsliv bland annat Europaparlamentet, riksdagen och Samhall. På Vårdföretagarna har Anders Manell arbetat som presschef sedan 2016 vilket han kommer fortsätta med parallellt. Han träder in i rollen som vikare för Karl Rydå som är föräldraledig till 2020.

För mer information:
Anders Manell, 070-314 57 29

Bilder

Anders Manell - Presschef
Anders Manell - Presschef
Ladda ned bild

Om

Vårdföretagarna
Vårdföretagarna
Sturegatan 11
102 04 Stockholm

08-7626900https://www.vardforetagarna.se

Vårdföretagarna arbetar för ökad valfrihet och mångfald inom vård och omsorg och tydliggör den privat drivna vårdens betydelse för samhället

Vårdföretagarna är en arbetsgivar- och branschorganisation för vårdgivare som bedriver vård och omsorg i privat regi oavsett driftform. Föreningen har ca 2 000 medlemsföretag med ungefär 100 000 årsanställda.

Vårdföretagarna ingår i Almega och är medlem i Svenskt Näringsliv. Föreningen arbetar för ökad valfrihet och mångfald inom vård och omsorg och tydliggör den privat drivna vårdens betydelse för samhället. Vi tillvaratar de privata vårdföretagens intressen och förbättrar den privata vårdens förutsättningar. 
Läs mer på www.vardforetagarna.se

Följ Vårdföretagarna

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vårdföretagarna

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum