Göteborg & Co AB

Andrea är ny kommunikationschef på Göteborg & Co

Dela

Andrea Jovell är ny chef för Marknad/Kommunikation på Göteborg & Co. Hon ska leda arbetet med att stärka bilden av destinationen Göteborg och bidra till nya reseanledningar.

Andrea Jovell, kommunikationschef på Göteborg & Co
Andrea Jovell, kommunikationschef på Göteborg & Co

- Göteborg är en attraktiv destination med det offensiva målet om att fördubbla turismen till 2030. Med satsningar både på inarbetade och nya marknader öppnar sig Göteborg ännu mer mot världen. Vår kommunikation och Göteborgs erbjudande skapar möjligheter för människor att mötas och umgås, att människor trivs och gillar varandra är grunden för en hållbar besöksnäring, säger Andrea Jovell.

Andrea har lång erfarenhet från både besöksnäring och kommunikation med uppdrag för bland andra Svenskt Näringsliv, Företagarna och Åre kommun. På Göteborg & Co blir hon chef för enheten Marknad och Kommunikation som ansvarar för bilden av destinationen Göteborg mot besöksnäringen, att kommunikativt paketera reseanledningar, att bidra till att utveckla turistsäsonger och för värdskapet i turistbyråerna.

Andrea har börjat på sin nya tjänst.

Kontakter

Bilder

Andrea Jovell, kommunikationschef på Göteborg & Co
Andrea Jovell, kommunikationschef på Göteborg & Co
Ladda ned bild
Andrea Jovell, kommunikationschef Göteborg & co
Andrea Jovell, kommunikationschef Göteborg & co
Ladda ned bild

Om

Göteborg & Co AB
Göteborg & Co AB
Mässans gata 8
412 51 Göteborg

+46 (0)31-368 40 00http://goteborgco.se

Göteborg & Co:s uppdrag är att få fler att upptäcka och välja Göteborg. Det görs genom att i bred samverkan leda och driva utvecklingen av Göteborg som hållbar destination så att alla som lever och verkar här gynnas av en växande besöksnäring.

Göteborg & Co är moderbolag i klustret Turism,Kultur & Evenemang där Liseberg, Got Event och Göteborgs Stadsteater ingår. Göteborg & Co är en del av Göteborgs Stad.

Ladda ner bilder från vår mediabank.

Följ Göteborg & Co AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Göteborg & Co AB

Göteborgarnas historiefrågor blir film i samarbete mellan Göteborgs 400-årsjubileum och Göteborgs Stadsmuseum4.6.2019 16:00:00 CESTPressmeddelande

Byggdes Göteborg verkligen i ett träsk? Vem var biskopen i Biskopsgården? Och varför finns det ingen spårvagn nummer 12? Göteborgs 400-årsjubileum tillsammans med Göteborgs Stadsmuseum efterlyser göteborgarnas frågor om Göteborgs historia. Tio frågor får svar i videoserien ”Hur hamnade vi här?” som sänds i sociala medier i höst.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum