Angelica Larsson till Fuze PR

Dela

Nystartade PR-byrån Fuze växer och anställer Angelica Larsson, tidigare PR Manager på Stadium och konsult på Cohn & Wolfe och Wenderfalck. ”Angelica är en stjärna som kommer att tillföra mycket i vår affär kring retail, sport och hälsa” säger Fuze vd Daniel Lagerqvist.

Under hösten har Fuze dragit igång sitt arbete med att skapa landets bästa PR-erbjudande och har gjort klart med tv-jätten Allente som första stora kund.

Nu har Fuze glädjen att berätta att PR-konsulten Angelica Larsson ansluter till Fuze redan i januari. Larsson kommer närmast från rollen som PR & Communication Manager på Stadium där hon bland annat jobbat med bolagets PR-strategi, medierelationer samt hållbarhets- och kriskommunikation.

”Fuze för mig är en byrå med höga ambitioner och oändliga möjligheter. Men också en byrå med känsla för kommunikation byggt på lång och bred erfarenhet samt en vilja att leverera över förväntan. Att få ansluta till Daniels lag känns väldigt spännande och inspirerande, det ska verkligen bli kul att få jobba tillsammans och skapa landets bästa PR-erbjudande, ” säger Angelica Larsson.

Larsson kommer framförallt att jobba med Fuze B2C-erbjudande inom retail sport och hälsa och har med sin bakgrund som konsult på Cohn & Wolfe och Wenderfalck lång erfarenhet av byråsidan och kundrelationer med varumärken såsom Carlsberg, Red Bull, Match.com, Peak Performance och Stadium. 

”Anledningen till att jag överförtjust i att kunna presentera Angelica Larsson är enkel – hon kan retail och B2C-delen bättre än de flesta andra. Vi har båda tidigare jobbat en hel del med kommunikation kring sport, hälsa och rörelse och tanken är att Fuze ska bli ledande inom detta segment. Lägg till att Angelica har lång erfarenhet från byråsidan och alla inser att detta kommer att bli hur bra som helst” säger Fuze vd Daniel Lagerqvist.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Fuze är en kommunikationsbyrå med fokus på PR, medierelationer och kriskommunikation. Vi har vårt kontor i Stockholm men jobbar med kunder över hela Norden. Fuze ingår i byrånätverket People, People, People där även Spoon, Oh My, Trickle och Kit finns. Tillsammans jobbar vi med breda kommunikationslösningar där Fuze står för det kreativa tänkandet och operativa utförandet kring PR, media och krishantering.