Enköpings kommun

Anna Holmström blir ny näringslivschef i Enköpings kommun

Dela

Den 1 oktober tar Anna Holmström på sig rollen som Enköpings kommuns näringslivschef. Hon går då vidare från sin nuvarande tjänst som affärsområdeschef inom Handelskammaren Mälardalen.

Foto: Pia Nordlander
Foto: Pia Nordlander

Utöver sin roll som affärsområdeschef inom Handelskammaren Mälardalen, har Anna även arbetat med näringslivsfrågor inom Länsstyrelsen i Västmanland. Hon tar också med sig erfarenhet från hennes tid som VD för Eskilstuna Marknadsföring Ab och turistchef i Sala, samt sina lärdomar från att ha arbetat med Ung Företagsamhet.

– Vi är väldigt glada över att Anna Holmström blir ny näringslivschef i Enköping. Anna har bred kompetens inom området och jag är övertygad om att hon kommer bidra positivt till Enköpings framtida utveckling, säger kommundirektör Ulrika K Jansson.

– Annas bakgrund och erfarenhet gör att hon kommer att kunna företräda kommunen samt företagens intressen på bra sätt. Ambitionen är att både små och stora företag har goda förutsättningar att verka samt utvecklas i Enköping, säger Hannu Högberg, stabschef.

”Enköping har ett attraktivt läge”

Anna börjar den 1 oktober och ser fram emot sin nya roll inom Enköpings kommun.

– Enköping har ett attraktivt läge med goda förutsättningar för tillväxt. Jag ser fram emot att få vara med och vidareutveckla näringslivsarbetet i kommunen och skapa bästa möjliga förutsättningar för både befintliga och nya företag i Enköping, säger Anna Holmström.

Cajsa Möller fortsatt tillförordnad näringslivschef till hösten

Cajsa Möller fortsätter som tillförordnad näringslivschef tills Anna tillträder den 1 oktober.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: Pia Nordlander
Foto: Pia Nordlander
Ladda ned bild

Om

Enköpings kommun
Enköpings kommun
Torggatan 21
749 35 Enköping

0171- 62 50 00https://enkoping.se/

Enköping, Sveriges närmaste stad, är en av landets snabbast växande kommuner – mitt i Europas mest expansiva tillväxtområden. Här byggs nya verksamheter, nya stadsdelar växer fram och vi planerar för framtidens Enköping. I kommunen jobbar cirka 3 500 personer för att varje dag erbjuda välfärd och service till invånare, föreningar, företag och besökare.

Följ Enköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Enköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum