We Effect

Anna Koblanck ny medieansvarig på We Effect

Dela

We Effect har rekryterat Anna Koblanck som medieansvarig. Hon kommer närmast från pr-byrån Westander och har tidigare bland annat arbetat som Dagens Nyheters Afrikakorrespondent.

- Det är bara genom att verka för en bred uppslutning i samhället bakom kampen mot fattigdomen som vi kan vinna! Med sin tunga globala erfarenhet och lyhördhet för samhällsdebatten kommer Anna göra vår röst i detta ännu starkare, säger Anna Tibblin, Generalsekreterare We Effect.

Anna Koblanck har senast arbetat som konsult på pr-byrån Westander och har tidigare jobbat som kommunikatör på Världsbanksorganet International Finance Corporation och som Dagens Nyheters Afrikakorrespondent.

Hon tillträdde sin tjänst den 16 mars och ingår i We Effects nybildade avdelning för media och påverkan med totalt fem medarbetare som rapporterar till Marcus Lundstedt, chef Media och Påverkan.

- We Effect står upp för demokrati, mänskliga rättigheter och medmänsklighet i en tid då det blåser allt snålare runt jorden. För mig känns det väldigt angeläget att verka för att frågor som jämställdhet och klimaträttvisa står på agendan, säger Anna Koblanck.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

We Effect
We Effect
Östgötagatan 90
116 64 Stockholm

08-120 371 56https://www.weeffect.se/

We Effect är den svenska kooperationens biståndsorganisation med verksamhet i 20 länder tillsammans med 200 partnersorganisationer. We Effect arbetar för att utrota fattigdomen i världen genom att verka för jämställdhet, klimaträttvisa, hållbar utveckling och hjälp till självhjälp. Organisationen grundades 1958 och är världens största kooperativa biståndsorganisation.

Följ We Effect

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från We Effect

Klimatförändringar bidrar till katastroftillstånd i Zimbabwe19.12.2019 16:52:06 CETPressmeddelande

Zimbabwe är i katastroftillstånd. Minst nio miljoner människor, mer än hälften av det sargade landets befolkning, har inte säker tillgång på mat för dagen. – En kombination av klimatförändringarnas inverkan och ekonomisk härdsmälta gör att befolkningen gått från ett uselt läge till ett ännu sämre, säger We Effects generalsekreterare Anna Tibblin, som under många år bott i Zimbabwe.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum