Lindholmen Science Park

Anna Nilsson-Ehle ny styrelseordförande i Lindholmen Science Park AB

Dela

Som nytillträdd styrelseordförande ser Anna Nilsson-Ehle fram emot Lindholmen Science Parks fortsatta resa. -Jag har länge varit del av den starka utvecklingen av Lindholmen Science Park och hoppas kunna bidra till ytterligare kraftfulla insatser för att skapa innovationskraft för Sverige.

Med en bred erfarenhet från akademin och ledande befattningar inom Volvo Cars samt Volvokoncernen, som vd för Universeum, samt senast som föreståndare för SAFER - fordons- och trafiksäkerhetscentrum på Lindholmen, har Anna Nilsson-Ehle en klar uppfattning om vad som krävs för samhällsutveckling och tillväxt.

-Samverkan i ekosystem med många kompetenser, stora och små företag, samhällsaktörer, forskare, studenter och användare är ett måste för att tackla våra samhällsutmaningar och stärka konkurrenskraften. Det gör sig inte självt – Lindholmen Science Park fortsätter nu utveckla sin unika roll och förmåga att stimulera, visualisera och stödja kreativa steg för ekosystemets tillväxt och dynamik. Tillsammans med övriga styrelsen vill jag vara ett gott stöd i den uppgiften.

-Vi är mycket glada över att Anna har tackat ja till uppdraget. Jag har tidigare haft förmånen att arbeta tillsammans med henne, och hennes inspirationsförmåga och professionalism kommer att vara till stor nytta för vår framtida verksamhet. Inom ekosystemet Lindholmen Science Park har en unik kunskapsbank och erfarenhet byggts upp inom områdena transport, ICT, media och visualisering, så sammantaget ser vi mycket ljust på framtiden, säger Niklas Wahlberg, vd Lindholmen Science Park.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Lindholmen Science Park
Lindholmen Science Park
Lindholmspiren 3-5, Box 8077
402 78 Göteborg

031-764 70 00http://www.lindholmen.se

Lindholmen Science Park är en samverkansmiljö inom styrkeområdena transport, ICT, visualisering och media. Vi erbjuder en neutral arena där näringsliv, akademi och myndigheter tillsammans driver innovation för samhällsutveckling. I över 15 år har vi varit med och skapat framgångsrika samarbeten på regional, nationell och internationell nivå.

E-post: info@lindholmen.se

Följ Lindholmen Science Park

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Lindholmen Science Park

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum