Lidl Sverige

Anna Pärsdotter Lidls nya logistikchef

Dela

Lidl Sverige internrekryterar Anna Pärsdotter till ny logistikchef. Anna axlar ledarroll för ett logistikarbete i framkant med högt satta mål. Mål som ska nås genom effektivitet och ett aktivt hållbarhetsarbete.

Anna Pärsdotter är Lidl Sveriges nya logistikchef.
Anna Pärsdotter är Lidl Sveriges nya logistikchef.

Anna Pärsdotter började på Lidl som trainee på företagets logistikavdelning våren 2017 och har under de senaste åren haft en rad olika chefspositioner på företaget. Nu axlar hon rollen som logistikchef för Lidl Sverige och fortsätta utveckla logistiknätet.

- Det kommer att krävas hårt arbete på flera fronter inom logistikkedjan för att bland annat öka den redan höga fyllnadsgraden i transporterna på 94 %. Här kommer bland annat vårt fokus på elektrifiering av flottan att intensifieras, säger Anna Pärsdotter, Logistikchef på Lidl Sverige.

I dagsläget rullar en elektrifierad lastbil 324 km per dag, och levererar dagligen till fem butiker i Stockholmsregionen. Med de elektrifierade transporterna – i kombination med nya lösningar för samarbete, planering och digitalisering – räknar Anna Pärsdotter med att kunna minska både kostnader och miljöpåverkan.

- Jag tycker att jag är ett bra exempel på hur man tillåts växa inom Lidl och ser fram emot att få förverkliga mina visioner de kommande åren, avslutar Anna Pärsdotter.

Kontakter

Bilder

Anna Pärsdotter är Lidl Sveriges nya logistikchef.
Anna Pärsdotter är Lidl Sveriges nya logistikchef.
Ladda ned bild

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 203 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum