Norrköpings kommun

Anna Selander blir ny samhällsbyggnadsdirektör i Norrköpings kommun

Dela

Nu är det klart att Anna Selander blir ny samhällsbyggnadsdirektör i Norrköpings kommun efter Hans Revenhorn som går i pension vid årsskiftet.

Foto: pressbild från Nyköpings kommun
Foto: pressbild från Nyköpings kommun

– Vi välkomnar Anna Selander som ny samhällsbyggnadsdirektör till Norrköpings kommun. Vi ser fram emot hennes kunskaper inom samhällsbyggnad och långa erfarenhet av att bygga och utveckla en effektiv organisation, säger Martin Andreae kommundirektör.

Anna är i grunden civilingenjör och har en lång bakgrund från Nyköpings kommun, senast som chef för samhällsbyggnad sedan 2017. Tidigare roller som Anna har haft är som teknisk lantmätare, enhetschef för kartenheten samt som förändringsledare för samhällsbyggnad.

– Det känns fantastiskt att få möjligheten att få vara med och utveckla Norrköping. Jag ser med stor spänning fram emot att få vara med och bidra till Norrköpings stora stadsutvecklingsprojekt. Jag gillar att vara med där det händer. Jag har alltid en ambition att utveckla verksamheten med betoning på framtid. För mig är det viktigt att arbeta med kunden i fokus och att kunna erbjuda en bra service, samt ha en god dialog med medborgare och aktörer, säger nya samhällsbyggnadsdirektören Anna Selander.

Anna Selander börjar sin nya tjänst 1 februari 2021.

Kontakt:
Martin Andreae
Titel: kommundirektör, Norrköpings kommun
Telefon: 0730-20 28 58

Anna Selander
Titel: blivande samhällsbyggnadsdirektör, Norrköpings kommun
Telefon: 076-025 28 05
E-post: selander@skogshult.se

___________________________________________
Avsändare: Louise Flygt, kommunikationsdirektör 
Telefon: 076-128 11 94

Bilder

Foto: pressbild från Nyköpings kommun
Foto: pressbild från Nyköpings kommun
Ladda ned bild
Foto: pressbild från Nyköpings kommun
Foto: pressbild från Nyköpings kommun
Ladda ned bild

Om

Norrköpings kommun
Norrköpings kommun
Rådhuset
604 81 Norrköping

http://norrkoping.se

Följ Norrköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Norrköpings kommun

Norrköpings kommun stöttar näringslivet inför julhandeln27.11.2020 13:30:00 CETPressmeddelande

För att stötta handeln i Norrköping föreslår kommunen att tillfälligt och utan avgift för näringsidkarna, ta bort de utpekade försäljningsplatserna. Detta möjliggör att fler ska kunna nyttja den allmänna platsmarken till försäljning och varuexponering, till exempel möjlighet att flytta ut försäljningen från butiken. – Den lokala handeln har drabbats väldigt hårt av de restriktioner som råder och behöver stöd för att ens överleva. Genom att göra det möjligt att kunna bedriva försäljning utomhus eller erbjuda smidig upphämtning, kan människor lättare hålla avstånd och samtidigt stötta detaljhandeln i Norrköping, säger Karin Jonsson (C), ordförande i tekniska nämnden.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum