Aleris

Anna Starbrink besöker Aleris Dalengeriatriken och träffar medarbetarna

Dela

Torsdagen den 26 augusti träffar Anna Starbrink, Hälso- och sjukvårdsregionråd (L) medarbetare vid Aleris Dalengeriatriken i Stockholm.

FOTO: Aleris
FOTO: Aleris

Program

Kl. 10.30, Sofia Palmquist, koncernchef Aleris Group, Johan Färnstrand, VD Aleris sjukvård Sverige, Maria Holmberg, affärsområdeschef Närsjukvård, Charlotte Julius, verksamhetschef Dalengeriatriken, Carina Sühl Öberg, verksamhetschef för Handengeriatriken tar emot Hälso- och sjukvårdsregionråd Anna Starbrink.

Kl. 10.35, Rundvandring i vårdlokalerna tillsammans med affärsområdeschef Maria Holmberg, verksamhetschef och medarbetare från Aleris Dalengeriatriken

Under rundvandringen kommer vi att få följa med enhetschefen vid Dalengeriatriken och stanna till vid geriatrikens intag där en intagningssköterska kommer berätta mer om hur medarbetarna arbetar. Vi kommer titta in mot en avdelning på samma plan men det är inte lämpligt att vi går in på avdelningen. Vi har nu fem patienter som vårdas för covid-19 på Dalen, det var noll i juli.

Därefter går vi ned till geriatrikens nya träningscenter där medarbetarna kommer att berätta om hur vi introducerar och utbildar våra medarbetare.

Kl.11.00, Aleris Dalengeriatriken har avlastat vården i Region Stockholm under hela pandemin. 1 200 covid-19-patienter har vårdats inom Aleris geriatriska avdelningar det gånga året. Fika och samtal tillsammans med medarbetare på geriatriken.

Kl. 11.30, Verksamhetsbesöket slut

Adress: Aleris Dalengeriatriken, Åstorpsringen 6, 121 31 Enskededalen (Huvudentrén till sjukhuset)

Media är välkommen att delta vid verksamhetsbesöket och ges möjlighet till intervjuer. Kontakta Kenan Harbas, presschef Aleris, tel 070-783 42 03 för mer information.

Om Aleris Dalengeriatriken

Geriatrik är en egen specialitet med inriktning mot medicin och rehabilitering företrädesvis för personer över 65 år men tar även emot yngre patienter med behov av geriatrisk kompetens.

På Aleris Dalengeriatriken finns även akutgeriatriska vårdplatser där patienterna kan komma via direktintag via 1177 och ambulans. Det är patienter som kräver extra övervakning eller resurser som annars kräver vård vid akutsjukhus.

För mer information, kontakta:

Kenan Harbas, presschef Aleris, tel 070-783 42 03
Rasmus Jonlund presschef för Anna Starbrink, 070-737 41 83

Nyckelord

Bilder

FOTO: Aleris
FOTO: Aleris
Ladda ned bild

Länkar

Om

Aleris är ett av Skandinaviens ledande privata vårdföretag. Vi bedriver specialistsjukvård och diagnostik på närmare 130 platser i Sverige, Norge och Danmark. Våra 4 700 medarbetare går till arbetet varje dag för att ge patienter och uppdragsgivare en nära och tillgänglig specialistvård med hög kvalitet.

Följ Aleris

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Aleris

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum