Lidl Sverige

Apelsinjuice från Lidl är bäst i test

Dela
Lidl Sverige fortsätter att skörda framgångar i oberoende smak- och kvalitetstester. I Aftonbladets stora test av juicer ”knockade Lidls egen juice testpatrullens smaklökar totalt” – något som resulterade i att Lidl kammade hem en förstaplats och fem av fem plus.

När Aftonbladet Plus smakpanel testar tolv olika apelsinjuicer utan tillsatser utnämndes Lidls egen Solevita färskpressad apelsinjuice med fruktkött till testvinnare. Enligt testet vann apelsinjuicen från Lidl med hästlängder. Med fina omdömen som ”En stabil apelsinjuice som kickar helt rätt” och ”Här har de 15 apelsinerna som utgör en liter juice gift sig till en underbar allians i juicevärlden” tog Lidls apelsinjuice förstaplatsen i Aftonbladets test.

– Vi är oerhört stolta över de fina omdömena och att vår egen Solevita färskpressad apelsinjuice placerar sig på en förstaplats. Genom dessa oberoende tester fortsätter vi visa att mat av hög kvalitet inte behöver gräva ett djupt hål i plånboken men framför allt att vi erbjuder högsta kvalitet till branschens bästa pris, säger Robert Stekovic, kommersiell direktör på Lidl Sverige.

Lidls Solevita färskpressad apelsinjuice med fruktkött innehåller apelsiner från EU, kostar 25:90 kronor för en liter, och finns i alla Lidl-butiker i Sverige.

Nyckelord

Kontakter

Vid övriga frågor (kundtjänst)

http://www.lidl.se

Tel:020-190 80 70

Bilder

Om

Lidl Sveriges första butiker slog upp dörrarna i september 2003 och sen dess har vi utmanat marknaden. Idag har vi vuxit till en dagligvarukedja att räkna med, med 204 butiker i Sverige från Trelleborg i söder till Boden i norr. Sammanlagt arbetar drygt 5000 personer på Lidl Sverige. Vårt huvudkontor ligger i Barkarbystaden i Järfälla kommun och vi har tre centrallager belägna i Halmstad, Rosersberg och Örebro. Lidl har fyra fastighetskontor som är placerade i Stockholm, Göteborg, Örebro och Malmö.

Följ Lidl Sverige

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lidl Sverige

Lidl agerar för att dämpa inflationen – sänker och fryser priset på över hundra varor22.3.2023 16:45:00 CET | Pressmeddelande

Det senaste året har priserna på livsmedel rusat i höjden. Inflationstakten för livsmedel var enligt SCB 22 procent i februari, något som direkt slår mot de svenska hushållen. För att stötta svenska hushåll i dessa tuffa tider, inför Lidl Sverige nu ett lägre fast pris på över hundra varor. Med start måndagen den 27 mars sänks och låses därför priset på ett stort antal varor, listan över produkter kommer att utökas under de närmaste veckorna.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum