Apollo

Apollo fortsätter att satsa stort: Öppnar i Nederländerna

Dela

Researrangören har stark tro på de kommande åren. Förutom ett ökat fokus på nya reseformer, destinationer och träningsresor öppnar Apollo nu även sitt första kontor utanför Norden.

I en tid då spekulationerna om turismens framtid florerar på grund av tre tuffa år präglade av pandemi och osäkerhet, satsar Apollo och gör entre på ny marknad. Bara under det senaste året har researrangören lanserat nyheter och flera stora satsningar på både sport, nya destinationer och nya reseformer.

Apollo är en del av DER Touristik och med ägarbolaget REWE i ryggen tar Apollo nu ett stort steg framåt och etablerar sig för första gången utanför Norden – närmare bestämt i Nederländerna.

– Apollos fokus har alltid legat på framtiden och hur vi kan fortsätta utvecklas som bolag. Att etablera oss i ett nytt land är något vi länge har velat. Det var helt naturligt att valet föll på Nederländerna, eftersom vi redan har flera systerbolag där, medan holländarna är väldigt lika oss skandinaver när det kommer till resepreferenser, säger Leif Vase Larsen, Apollos vd och nyligen utsedd till CEO International för DER Touristik. 

Den moderna paketresan

Samtidigt som Apollo växer geografiskt fortsätter researrangören att utöka sitt fokus på träningsresor, kombinationsresor och nya destinationer. Paketresans fördelar har aldrig varit fler med trygghet och enkelhet i fokus. Arrangören erbjuder också numera flexibla reslängder på ett antal paketresor med reguljärflyg som en del av paketet. Med det senare får kunden större frihet att skräddarsy sin ultimata paketresa, genom att kombinera reguljärflyg som erbjuder olika reslängder med Apollos egna partnerhotell.

– Behovet av flexibilitet, frihet och trygghet har aldrig varit större och vi anpassar oss för att erbjuda fler möjligheter nu när kunderna behöver oss extra mycket. Vi satsar stort på utveckling – inte bara genom nya destinationer och hotell, utan också genom nya former av resor, förklarar Sandra Miller Kinge, kommunikationschef på Apollo.

Till vintern erbjuder Apollo kombinationsalternativ i Emiraten, liksom många nya exotiska destinationer - såsom Maldiverna, Mauritius, Seychellerna, Vietnam, Indien och Oman. Hela sommarprogrammet för 2023 kommer också innehålla nyheter som lanseras inom kort.

– Vårt mål är göra det enkelt för svenskarna att leva lite igen – upptäcka nya platser, prova nya saker, hitta nya intressen och unna sig det där lilla extra. 2023 kommer att bli ett fantastiskt reseår, säger Miller Kinge.

Nyckelord

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum