Apollo

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell

Dela

Idag lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad.

Hooks Herrgård är Apollos första Mondo Local-hotell i Norden. Herrgården är belägen i trolska omgivningar intill Hokasjön söder om Jönköping. Sedan 1963 hälsar familjen Edberg välkommen till herrgården oavsett om man vill njuta av lokala råvaror i restaurangen, de fina golfbanorna eller den avkopplande spaanläggningen.

– Apollo Mondo Local är handplockade hotell där relationer och närheten till det lokala är avgörande faktorer. Denna lansering är ytterligare en del av vår nordiska satsning där vi ser en stor potential i att selektera och paketera de allra vackraste hotellpärlorna runt om i Norden, säger Nina Hornewall,  Commercial Director på Apollo.

Apollos satsning på hotellpaket i Norden är ett strategiskt steg för att nå den målgrupp som av olika anledningar vill semestra på hemmaplan. Den här sommaren är intresset för semester på nära håll ovanligt stort på grund av de reserestriktioner som upprättats till följd av Covid-19 och samtidigt påminns många om hur mycket Norden har att erbjuda.

– Efterfrågan på våra sport- och hotellpaket i Sverige har överträffat alla våra förväntningar. Vi får glada tillrop från både kunder och partners och vi känner verkligen att vi träffat rätt med vårt första familjehotell Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad. Nu är vi spända på hur Hooks Herrgård, vårt första Mondo Local, kommer att tas emot. De närmaste veckorna har vi flera andra fina produkter på väg in, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.

Läs mer om Apollos Sverigesatsning.

Läs mer om Apollo Mondo Family, Riviera Strand.

Apollo följer alltid myndigheternas rekommendationer kring resande, både inom landet och till utlandet. I nuläget avråder UD från icke-nödvändigt resande till utlandet fram till den 15 juli 2020 och Apollo kommer att återuppta utlandsresor så snart det är möjligt därefter.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo bjuder på Covid-19-test till alla kunder!26.8.2020 07:02:00 CESTPressmeddelande

En del länder kräver nu att resenärer kan visa upp att de inte har en pågående Covid-19 infektion (så kallad PCR-test) för att få resa in i landet. Men att PCR-testa sig är kostsamt och som resenär kan det vara svårt att hitta tid för provtagning och hinna få svar innan avresa. Därför ser nu Apollo tillsammans med partnern Vårdkuriren till att alla Apollos resenärer till berörda länder får testa sig och garanteras svar i tid inför avresa.

Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad15.5.2020 09:34:01 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo sitt allra första Apollo Mondo Family hotell i Norden, i samarbete med Hotel Riviera Strand - en del av Gram Hotels. Hotellet blir en del av Apollos familjekoncept. Detta är andra steget i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser inom Norden. Redan förra veckan släppte researrangören nyheten om Apollo Sports etablering i Sverige. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum