Apollo

Apollo gör det smidigare att kryssa

Dela

Lagom till hösten lanserar Apollo mer flexibla kryssningar som ger resenärerna större valfrihet.

Möjligheten för resenärerna att själva välja hur länge man vill stanna på avreseorten innan själva kryssningen gör Apollo till researrangören med de mest flexibla kryssningspaketen. Satsningen är ett direkt resultat av resenärernas önskemål, i kombination med en ökad försäljning av kryssningar. 

- Standard för kryssningspaket är en hotellnatt före avgång och sen flyg hem direkt efter kryssningens avslut. Vi har dock sett en ökad efterfrågan bland våra resenärer om att få en större flexibilitet och därför är vi stolta och glada över att nu kunna erbjuda just detta. Samtidigt möter vi också upp den ökade efterfrågan på kryssningar rent generellt, säger Lena Wennerstein, ansvarig för Apollos flexibla reseerbjudande.

Enligt statistik från CLIA Europe IRN research har antalet resenärer inom kryssningar ökat med nästan 15 procent i Skandinavien mellan 2014-2015.

Apollo erbjuder flexibla kryssningar i KaribienDubaiSingapore, och Medelhavet.

För mer information
Jennie Boström, PR & Social Media Manager, 08-673 84 15

Boka din resa på: http://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar och rundresor. Flexibla resepaket där du själv väljer stad eller strand och hur länge du vill vara borta ingår även det i erbjudandet. Apollo i Sverige, Danmark, Norge och Finland tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna; Golf Plaisir, Lime Travel samt träningsanläggningen Playitas på Fuerteventura bildar Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har närmare 900 medarbetare och 1 miljon resenärer till resmål i hela världen.

Nyckelord

Bilder

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf Plaisir, Lime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är TravelLife-certifierade sedan 2016.

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Bachelor i romantikens Grekland – i samarbete med Apollo13.12.2018 06:45Pressmeddelande

I år har tv-programmet ”Bachelor – när leken blev allvar” utspelat sig i romantikens Grekland, närmare bestämt i Epirus-regionen med omnejd: Parga, Sivota, Ioannina och Zagoria – detta i samarbete med Apollo. Under hösten har tittarna fått följa årets bachelor David Möller i hans jakt på kärlek, på spännande utflykter och dejter i magiska miljöer i nordvästra Grekland. Kommande vecka är det dags för den spännande upplösningen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum