Apollo

Apollo i nytt samarbete med Temaresor!

Dela

Apollo är stolta över att alltid erbjuda autentiska upplevelser och nu blir utbudet ännu bredare. Från och med idag erbjuder researrangören spännande rundresor i hela världen – tillsammans med TEMA!

- Svenskar är aktiva resenärer. Vi vill utforska, upptäcka och lära känna landet vi besöker och på Apollo älskar vi att göra just det enkelt för våra kunder. Därför är vi extra glada och stolta över att vi nu inleder ett samarbete med TEMA. Deras rundturer med spännande teman och kunniga reseledare blir ett perfekt tillskott till vårt program, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.

De två arrangörerna har båda mångårig erfaranhet av att arrangera paketresor. Apollo har i över 30 år tagit med reslystna kunder till allt från små genuina öar i Grekland, sportparadis på Kanarieöarna till palats i Dubai. TEMA är experten på upplevelserika rundresor och har i närmare 50 år arrangerat resor till när och fjärran.

- Med oss kan du resa och uppleva allt från vandring i vackra Italien, vin- och gourmetresor i Spanien, cykelturer längs den portugisiska kusten och rundresor i både Thailand och Sydamerika. Oavsett om du bokar ensam, med din partner eller med vänner reser du med i en mindre grupp och alltid under ledning av våra kunniga TEMA-reseledare. Om ni är ett större sällskap eller förening kan ni boka en helt egen avgång säger David Karlsson, VD för TEMA.

Med det nya samarbetet fokuserar nu både Apollo och TEMA på att kunna dra nytta av varandras styrkor och leverera kvalitetsprodukter till sina resenärer.

- Apollo har en beundransvärd anknytning till sina resmål. Deras unika kunskap, starka varumärke och effektiva flyglösningar med direktflyg är alla stora anledningar till varför vi ville ha detta samarbete. Vi är stolta över att nu kunna bidra ännu mer till Apollos utbud - och vi ser fram emot att utvidga vårt egna program med fler av Apollos mest kända destinationer. I framtiden ser vi gärna också på möjligheten att kunna inkludera boende på något av Apollos fina hotellkoncept, som till exempel Mondo Local, i våra resor, säger David Karlsson.

Från och med november 2020 går det att boka TEMAs resor via Apollos kanaler.

För mer information kontakta:

David Karlsson, VD på TEMA
+46 73 388 89 96 / david.karlsson@temaresor.se

Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.
+46 701714755 / erika.butterworth@apollo.se

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Nyhet! Apollo öppnar byn Plakias på Kreta – för familjer och Greklandsälskare25.2.2021 08:00:00 CETPressmeddelande

Sommaren 2021 lanserar Apollo ytterligare ett resmål på Kreta, byn Plakias på sydkusten vid Libyska havet. Plakias är småskaligt och charmigt och bjuder in till stora naturupplevelser; karga berg och djupa raviner kantade av olivlundar, lummiga pinjeskogar och ett azurblått hav. Här inviger Apollo också ett helt nybyggt hotell, Alegria, ett nytillskott i Apollos populära portfölj av familjehotell, Mondo Family.

Apollo lanserar sitt andra Mondo Boutique – det autentiska designhotellet21.1.2021 08:00:00 CETPressmeddelande

Nu öppnar Apollo sitt andra Mondo Boutique-hotell Porto Plomari på ön Lesvos i Grekland. Hotellet vänder sig till medvetna livsnjutare som söker något mer än bara ett bra designhotell. Här står helheten i fokus: estetik och design, gastronomi, träning och yoga. Hotellkonceptet genomsyras dessutom av närheten till det lokala – gästerna ska kunna se, känna, lukta och smaka var i världen de befinner sig.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum