Apollo

Apollo lanserar Live a Little-produkter – Varför inte lite lugn och ro eller en fallskärmsentré?

Dela

Apollo fortsätter att lansera produkter med avstamp i det nya kommunikationskonceptet Live a Little! Tidigare i år lanserades Live a Little-resor till destination okänd och nu adderas ytterligare Live a Little-produkter i researrangörens erbjudande.

Nu kan Apollos kunder köpa till reseupplevelser de aldrig varit med om tidigare, exempelvis lugn och ro, fallskärmsentré och dejta en ”local”.

”Live a Little!” handlar om att uppmuntra folk att bejaka sina impulser, att med semesterluft under vingarna testa något nytt, vare sig det handlar om att stå upp på surfbrädan, lära sig en fras på grekiska, smaka på en annorlunda maträtt eller att testa att göra absolut ingenting. Helt enkelt att efter sina egna förutsättningar våga leva lite. Ur detta har våra nya Live a Little – tilläggsprodukter vuxit fram, vi vill utmana våra kunder att kasta sig ut i det okända och våga leva lite extra, säger Clara Larsson, pressansvarig på Apollo.

Apollos nya Live a Little-tillägg:

Lugn och ro - Är det inte det enda vi längtar efter egentligen, lugn och ro? I dagens informationsöverflöd och stressiga vardagar kan det vara svårt att hitta just det. Genom Apollos nya tilläggsprodukt Lugn och ro – får du garanterad avkoppling. Under två timmar ligger du fastbunden i en solstol (i skuggan) helt ostörd utan underhållning eller mobil. Ett ypperligt tillfälle att låta både kropp och knopp koppla av.

Pris: 1000 sek

Dejta en ”local” – Vad är ett bättre sätt att förkovra sig i en destination än att gå på dejt med en ”local”? Över en genuin middag med en ”local” (med släktband till ortens första invånare) erbjuds du alla möjligheter i världen att verkligen lära känna resmålet och komma lokalbefolkningen riktigt nära. Under middagen deltar även en tolk och en samtalsguide för att reda ut språkförbistringar samt skapa ett ordentligt djup i konversationerna.*För chans till romans kan du lägga till 500 kr för ett möte med en extra kärlekskrank ”local”.

Pris: 800 sek

En storartad entré – anländ till resmålet med omnejd via fallskärm. Visst är det ett härligt pirr som infinner sig på väg till semesterresan? För att addera ytterligare pirr kan du nu avsluta flygresan med ett fallskärmshopp (landningsplats okänd). Bagage hämtas upp vid närmsta supermarket. En riktigt endorfinfylld start på din semester.

Pris efter förfrågan. Obs. gäller endast utvalda resmål.

Läs mer om Apollos nya tilläggsprodukter

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är TravelLife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Sveriges Olympiska Kommitté förlänger samarbetet med Apollo19.2.2019 07:00:00 CETPressmeddelande

2013 blev researrangören Apollo officiell leverantör av olympiska träningsläger och camps åt Sveriges Olympiska Kommitté (SOK). Nu förlängs och förstärks samarbetet till 2021. Det nya samarbetet innebär att tre av Apollos sporthotell blir Svenska Olympiska Camps. Flaggskeppet är fortsatt Playitas på Fuerteventura men nu tillkommer Apollo-nyheten Aqua Vista – powered by Playitas i Hurghada och även ett tredje sporthotell, som offentliggörs under våren 2019.

Sommarens restrender 2019: upplevelsefokuserade, genuina och personliga4.2.2019 07:08:00 CETPressmeddelande

Under årets första månader bokas majoriteten av sommarens resor och redan nu syns flera trender inför sommaren 2019. I år söker svenskarna efter äkta, lokala och genuina resor och upplevelser. Det är resenärernas livsstil och fritidsintressen som i allt större utsträckning styr var resan går. Även valet av hotell får en större betydelse och svenskarna söker efter personliga boenden som tilltalar den egna livsstilen. Nedan presenterar Apollo några av årets utmärkande restrender:

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum