Apollo

Apollo lanserar nytt hotellkoncept - Apollo Mondo One of a Kind

Dela

Idag lanserar Apollo ett helt nytt hotellkoncept: Apollo Mondo One of a Kind. Hotellen i konceptet är utvalda guldkorn som bjuder på något unikt, där varje detalj bidrar till en genomtänkt upplevelse

Slottsvillan
Slottsvillan

– Trenden går mot allt mer unika och annorlunda hotellupplevelser och därför såg vi behovet av att skapa ett nytt hotellkoncept som guidar kunden att hitta dessa. Att ett hotell valts ut att bli ett "Apollo Mondo One of a Kind" kan vara för den alldeles unika designen, häpnadsväckande gastronomin eller dess läge i ett hänförande landskap, säger Nina Hornewall, kommersiell direktör på Apollo.

Koncepthotellen är handplockade och erbjuder som namnet antyder en riktig ”one of a kind”-upplevelse. De är alla unika och svåra att placera i ett fack, de gemensamma nämnarna är – att inget hotell är det andra likt och att de alla har mycket hög kundnöjdhet.

– ”Åh, har du ett tips på ett riktigt häftigt och läckert hotell?” Det är nog den vanligaste frågan jag får från vänner och bekanta och med det här nya konceptet blir det mycket lättare att hitta de där hotellen som verkligen är one of a kind. Nu lanserar vi konceptet på hemmaplan och förhoppningsvis kan vi också snart uppleva fler fantastiska hotell utomlands igen, säger Erika Butterworth, Sverigechef på Apollo.

Några Apollo Mondo One of a Kind-hotell:

I hjärtat av småländska Huskvarna ligger Slottsvillan, ett unikt och anrikt restaurerat slott med tolv fantastiska rum. Slottet är kulturminnesmärkt och därmed en viktig del av svensk historia. Här stoltserar stora salonger där gammalt möter nytt, och det unga värdparet Christian och Michaela bjuder på mat och vin i kombination med kunskap, värme och gästfrihet. Här njuter man av lugnet i en elegant slottsmiljö med vackra omgivningar.

Högst upp på en av bergssluttningarna i de grekiska Epirusbergen ligger det femstjärniga hotellet Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa. Detta bergshotell ligger i en magisk miljö i Zagorochoriabyn Mikro Papigo och är även prisvinnare i kategorin ”Luxury Mountain Resort” i södra Europa. Här kan man bland annat klättra i Vikosravinen, rafta på någon av de vackra floderna, vandra i makalösa landskap och sedan landa hos värdparet Konstantinos och Elsa Kenderis för att avnjuta äkta, lokal gastronomi!

Villa Rossa Area Boutique Beach Resort är ett boutiquehotell som ligger precis vid stranden i en av Pargas äldsta byggnader. Här möts man av en spännande historia, unikt inredda rum, en grönskande trädgård och en stor terrass med utsikt över Parga. Hotellet är en omtyckt oas med annorlunda designelement, ett stenkast från vimlet och den myllrande strandpromenaden.

Fler hotell kommer presenteras inom kort.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Slottsvillan
Slottsvillan
Ladda ned bild
Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa
Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa
Ladda ned bild
Villa Rossa Area Boutique Beach Resort
Villa Rossa Area Boutique Beach Resort
Ladda ned bild
Apollo Mondo One of a Kind
Apollo Mondo One of a Kind
Ladda ned bild

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Apollo bjuder på Covid-19-test till alla kunder!26.8.2020 07:02:00 CESTPressmeddelande

En del länder kräver nu att resenärer kan visa upp att de inte har en pågående Covid-19 infektion (så kallad PCR-test) för att få resa in i landet. Men att PCR-testa sig är kostsamt och som resenär kan det vara svårt att hitta tid för provtagning och hinna få svar innan avresa. Därför ser nu Apollo tillsammans med partnern Vårdkuriren till att alla Apollos resenärer till berörda länder får testa sig och garanteras svar i tid inför avresa.

Apollo fortsätter satsa i Norden – öppnar sitt första Mondo Local-hotell27.5.2020 07:03:00 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo Nordens första Mondo Local-hotell i samarbete med Hooks Herrgård i Småland. I hotellkonceptet Mondo Local samlas Apollos hotell med lokal förankring och ett personligt ägarengagemang. Researrangören har tidigare denna månad presenterat flera satsningar i Norden - först ut etablerades Apollo Sports på den svenska marknaden och för cirka en vecka sedan lanserades det första familjehotellet, Apollo Mondo Family, Riviera Strand i Båstad.

Apollo öppnar sitt första koncepthotell i Norden: Apollo Mondo Family i Båstad15.5.2020 09:34:01 CESTPressmeddelande

Idag lanserar Apollo sitt allra första Apollo Mondo Family hotell i Norden, i samarbete med Hotel Riviera Strand - en del av Gram Hotels. Hotellet blir en del av Apollos familjekoncept. Detta är andra steget i en långsiktig strategi för att etablera semesterupplevelser inom Norden. Redan förra veckan släppte researrangören nyheten om Apollo Sports etablering i Sverige. Fler nordiska nyheter kommer att presenteras inom kort.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum