Apollo

Apollo lanserar sitt andra Mondo Boutique – det autentiska designhotellet

Dela

Nu öppnar Apollo sitt andra Mondo Boutique-hotell Porto Plomari på ön Lesvos i Grekland. Hotellet vänder sig till medvetna livsnjutare som söker något mer än bara ett bra designhotell. Här står helheten i fokus: estetik och design, gastronomi, träning och yoga. Hotellkonceptet genomsyras dessutom av närheten till det lokala – gästerna ska kunna se, känna, lukta och smaka var i världen de befinner sig.

Det nya hotellet ligger i ett kulturskyddat område inrymt i en gamal olivfabrik som nu restaurerats. Hotellet kännetecknas av hög estetik och en rik lokal historia. Läget precis vid havet är fantastiskt, närmare stranden går inte att komma. Lokal grekisk stämning finns runt hörnet i byn Agios Isidoros och hamnbyn Plomari ligger på gångavstånd.

Hela Apollos själ, historia och framgång bygger på den lokala närheten; kunskapen om våra resmål, om deras historia, kultur, traditioner och relationerna till våra lokala partners – allt detta är en del av vårt DNA, som vi älskar och är stolta över. Utifrån det arvet har vi utvecklat Apollo Mondo Boutique och det speglar verkligen vårt nya hotell Porto Plomari, säger Nina Hornewall, Commercial Director på Apollo.

Hotellet strävar efter att vara en lugn oas och riktar sig till den vuxna publiken. Här finns ett välutrustat spa och gym, gruppträning, yoga, vandringsmöjligheter samt löp- och cykelrundor inom räckhåll. Dessutom har hotellet en helt ny padelbana. Allt detta skapar sammantaget utmärkta möjligheter för den som vill ha en aktiv och avkopplande semester. 

Den gastronomiska idén för Mondo Boutique består av traditionella grekiska rätter med en modern touch, det så kallade post-modern cuisine. Det typiska smårätters-konceptet Mondo Meze är alltid en del av utbudet, till lunch, till aperitifen eller till middagen.

– Vi vet hur viktig bra mat är för våra gäster och på Apollo Mondo Boutique kommer man att introduceras för något av det bästa landet har att bjuda på. I Grekland har vi valt att samarbeta med Mirsini Lampraki, erkänd och frekvent i grekisk tv, populär kokboksförfattare och trendsättare inom grekisk modern gastronomi som definitivt kommer ge mersmak för det moderna grekiska köket, säger Nina Hornewall.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravel samt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är Travelife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

Nyhet! Apollo öppnar byn Plakias på Kreta – för familjer och Greklandsälskare25.2.2021 08:00:00 CETPressmeddelande

Sommaren 2021 lanserar Apollo ytterligare ett resmål på Kreta, byn Plakias på sydkusten vid Libyska havet. Plakias är småskaligt och charmigt och bjuder in till stora naturupplevelser; karga berg och djupa raviner kantade av olivlundar, lummiga pinjeskogar och ett azurblått hav. Här inviger Apollo också ett helt nybyggt hotell, Alegria, ett nytillskott i Apollos populära portfölj av familjehotell, Mondo Family.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum